„Парцелгейт” се развихри в Полша Премиерът си купил имот на шесторно по-ниска цена

След градушката в Горна Оряховица кметът свика кризисния щаб Градоначалникът е разпоредил незабавна проверка на щетите

Атанас Скатов се завърна от Хималаите

Министър Захариева: Германия счита България за важен партньор и за много силна проевропейска държава

Серенай Саръкая и Керем Бурсин се разделиха

КФН: Изплащането на 10 лева обезщетение на наследници на загиналите в катастрофа край Своге е противозаконно

Народът му отпуска края – харчи за курорт, техника и ремонти Увеличаваме разходите си по-бързо от останалите европейци

ЦСКА не се предава, титлата между Разград и „Армията“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 май 2019

Ники Лауда – Майсторът на резките завои

Мей предлага на депутатите да гласуват ново споразумение за Брекзит

Сдружение направи дарение на Центъра за рехабилитация в Свищов

 

Сдружение направи дарение на Центъра по рехабилитация в Свищов. То се представлява от млади хора, които мечтаят да направят света по-красив и по-добър. Обединяват се, решавайки, че всеки месец ще заделят по 1% от бюджета си, за да помагат на лица, които имат нужда.

Не само, че осъществяват идеята си, но към тях се присъединяват все повече хора. Няма реклами, няма показност, няма ги дори имената им, когато разглеждаш страницата им във фейсбук. Добрите им дела се предават от уста на уста, а те са просто едни прекрасни хора от Сдружение „Един процент промяна“.

Приятели, обединени около една обща кауза да сбъдват мечти и да внесат промяна в нечие ежедневие. Те са сдружение под ръководството на Ефтим Ефтимов, Мария Желязова, Светла Пармакова. Добрите дела на организаторите са толкова заразни , че към тях се присъединяват все повече и повече хора, числеността на които вече е над 100.

През май кауза на Сдружение ,,1 % промяна“ бе закупуване на хидравлична масажна кушетка и електрическа бягаща пътека за Център за социална рехабилитация и интеграция в Свищов. Събраната сума надхвърли 3000 лева и двата уреда – масажна кушетка и бягаща пътека , пристигнаха в крайдунавския град и вече са повод за много усмивки и вълнения в социалния Център.

Новите придобивки на социалната услуга пристигнаха от Германия и вече се ползват с голяма радост от потребителите и екипа.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.