Горя банков клон в една от най-красивите сгради в Пловдив

Двама от обирджиите на Роженския манастир остават в ареста Другите двама ще са под надзор на инспектор от Детска педагогическа стая, реши съдът в Плводив

Военни лекари от Виетнам ще се обучават във ВМА

Заместник-кметът на Благоевград Христина Шопова награди участници в турнира за фитнес и културизъм „Скаптопара“

В Русия продължават протестите срещу пенсионната реформа

Стотици работници от „Винпром Карнобат“ излязоха на протест в центъра на града

Адвокат ръководел обирджиите на Роженския манастир

Младите шофьори на пътя само с придружител

Първи национален гайдарски събор стартира в смолянското село Стойките

Плевен отбеляза 110-тата годишнина от обявяването на Независимостта

Лора и Наско Колев като декори във „Вип Брадър“ Популярните изпълнители не обелват и дума повече от това, което се изисква от тях от Големия брат

14-годишна българка стана световна шампионка по кикбокс

Десислава Атанасова: Президентът опитва да отблъсне от себе си сянката на БСП

Стотици старозагорцуи честваха Деня на Независимостта

110 години Независимост беше отбелязана в Сливен

СДС смени лидера на столичната си организация след критики към Лукарски

Божидар Лукарски и Любен Петров Снимка: Архив

Общинският съветник от СДС от групата на Реформаторския блок в СОС д-р Антон Койчев беше избран за председател на СДС-София на редовно заседание на организацията, насрочено преди седмица, съобщиха от „Раковски“ 134.

Смененият шеф на столичната организация Любен Петров разпространи вчера отворено писмо до ръководството на партията с критика към коалиционната политика. „Преди повече от два месеца изразих на основание становищата на повечето организации и членове в София категоричното си становище пред НИС на СДС, че бъдещето на организацията ни е с ДСБ, като организация с най-близка до нас идеология и електорат, че трябва да стартираме разговори с тях, и бях изключително категоричен, че ние нямаме общо бъдеще с ДБГ и оставането с тях в коалиция на бъдещи избори ще погребе СДС!“, написа Петров, който е и заместник на Божидар Лукарски в партията и в Министерството на икономиката. От многобройни публични изявления е видно, че позициите на Лукарски са обратни на тези на Петров.

За зам.-председатели на СДС-София са били избрани народният представител Борислав Миланов, общинските съветници Миглена Горанова и Радослав Абрашев, както и Илия Лазаров, Пламен Антов, Личо Гогов, Елинка Николова. Секретар на столичната организация на СДС е Красимир Сираков, а председател на предизборния щаб – Свилен Милушев.

На заседанието присъствали 61 от 78 имащи право на глас членове на СДС-София. Всички единодушно гласували за председателя и ръководството на столичната организация. СДС-София изразило пълната си подкрепа за националното ръководство на партията и водената от него политика, изтъкнаха от „Раковска“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.