Унищожиха над 25 млн. контрабандни цигари и над 1,5 тона тютюн

МВнР: Към момента няма данни за пострадали българи при жп катастрофата в Турция

Президентът Радев: Има сериозни проблеми в изборния процес

Страсбургският терорист отмъщавал за „падналите в Сирия ислямски братя“

Жертвите на влаковата катастрофа в Турция станаха 9, включително трима машинисти

Гръцките земеделци загряват тракторите за Коледа

Продажбата на електронни винетки започва от понеделник

Заловиха ученичка, надраскала колата на учителка с обиди Изписала с пирон „боклук“ и „френга“

Александър Ваклин: Изтеклите разговори отразяват случилото се през април

73-годишен санданчанин преряза вените си,бил болен от рак

Бившият гл. счетоводител на Баневи в „Полимери”: Пари за заплати на работниците не са отивали за лични нужди на семейството

Две убийства за една нощ в Атина

Ирландският посланик Майкъл Форбс посети Банско

Николай Банев: Разследването е като селска вечеринка Невъзможно било в международна банка да бъдат вкарани изпрани 600 млн. евро

Прокуратурата обвини шест длъжностни лица от АПИ за катастрофата при тунел „Ечемишка“, при която загина жена

СДС смени лидера на столичната си организация след критики към Лукарски

Божидар Лукарски и Любен Петров Снимка: Архив

Общинският съветник от СДС от групата на Реформаторския блок в СОС д-р Антон Койчев беше избран за председател на СДС-София на редовно заседание на организацията, насрочено преди седмица, съобщиха от „Раковски“ 134.

Смененият шеф на столичната организация Любен Петров разпространи вчера отворено писмо до ръководството на партията с критика към коалиционната политика. „Преди повече от два месеца изразих на основание становищата на повечето организации и членове в София категоричното си становище пред НИС на СДС, че бъдещето на организацията ни е с ДСБ, като организация с най-близка до нас идеология и електорат, че трябва да стартираме разговори с тях, и бях изключително категоричен, че ние нямаме общо бъдеще с ДБГ и оставането с тях в коалиция на бъдещи избори ще погребе СДС!“, написа Петров, който е и заместник на Божидар Лукарски в партията и в Министерството на икономиката. От многобройни публични изявления е видно, че позициите на Лукарски са обратни на тези на Петров.

За зам.-председатели на СДС-София са били избрани народният представител Борислав Миланов, общинските съветници Миглена Горанова и Радослав Абрашев, както и Илия Лазаров, Пламен Антов, Личо Гогов, Елинка Николова. Секретар на столичната организация на СДС е Красимир Сираков, а председател на предизборния щаб – Свилен Милушев.

На заседанието присъствали 61 от 78 имащи право на глас членове на СДС-София. Всички единодушно гласували за председателя и ръководството на столичната организация. СДС-София изразило пълната си подкрепа за националното ръководство на партията и водената от него политика, изтъкнаха от „Раковска“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.