Сексуалните потребности на всяка зодия

Овен

Любящ партньор

Овните се нуждаят от топъл и любящ партньор, който да прилича на тях.  Сексът играе много важна роля в отношенията за тази зодия. Ако тяхната половинка ги възбужда сексуално, такава връзка ще продължи много дълго време. Най-добрият партньор за Овните е този, който като тях смело се впуска в експерименти. Ако идеята ви за секс е ограничена до брачната спалня, забравете за Овните! Самолети, влакове, коли – това са идеалните места за секс. Ако по време на любовна игра направите нещо, което не им харесва, те няма да пропуснат да го споменат, и то доста подробно. Сексът с Овните не е лесен. За да привлечете вниманието им, не е нужно да сте модел, но трябва да има нещо необичайно във вас.

Телец

Нежни целувки

Телците се нуждаят от партньор, който ще им позволи да доминират. От време на време могат да прехвърчат искри между партньорите и това не е лошо - наистина оживява комуникацията в спалнята. Но Телците няма да търпят постоянни упреци и натяквания. Не очаквайте да ви кажат колко много ви обичат. Те се изразяват чрез действия, а не чрез думи. За тях правенето на любов е изкуство и те се гордеят да ви угодят. Бавните, дълги, нежни целувки са любимото им занимание. Ако се опитате да отхвърлите техните предложения, няма да се съгласят на сексуален контакт, колкото и да се опитвате. Сексуалните им нужди са големи, но всеки човек със здравословен любовен апетит може да ги задоволи.

Близнаци

Грижа и съвършенство

Близнаците искат партньор, който ще е готов да работи с тях, за да постигнат съвършенство в правенето на любов и да го правят по най-съблазнителния начин. Тук не става въпрос само за перфектна техника (въпреки че това е важно), а по-скоро за внимание и топлота. Сексът за тях е начин на живот. Те използват сексуалното влечение, за да получат всичко, което искат – в любовта, на работа и дори от приятелите си. Ако това не ви устройва, Близнаците ще могат да ви обградят с такова внимание и грижа, че с радост ще им простите грешките. Те са в състояние да постигнат всичко с едно просто движение на пръста. Сексът за тях не означава безусловна обич. Нямат време за романтични глупости.

Рак

Внимание и подкрепа

Раците са разбиращи и симпатични любовници. Достатъчно е само веднъж да споменете с какво сте свикнали и какво не понасяте по време на полов акт. Веднага ще запомнят думите ви и следващия път ще се опитат да ви доставят максимално удоволствие. Те ценят вниманието, така че не си мислете, че можете просто да лежите по гръб. Трябва да давате не по-малко, отколкото получавате. Раците се нуждаят от емоционална обратна връзка от любимия човек. Но ако сте егоисти в любовните игри, тогава е по-добре веднага да си стегнете багажа. Да правите любов с Рак е толкова приятно и изискано, че е просто невъзможно да не отговорите със същото на тези прелъстители. Те искат любов и подкрепа.

Лъв

Забавление и приключения

Колкото и време да ви отнеме да се приведете в ред, когато Лъвът пристигне, трябва да изглеждате безупречно, което означава да сте готови веднага да се втурнете в леглото. Лъвът цени партньори - независимо за цял живот или за една нощ - които са в състояние да се грижат за себе си. Животът за Лъвовете е любов, секс и връзки. Тези три елемента са неразделни. Връзка без секс става скучна за Лъвовете много бързо. Ако ситуацията не се промени навреме, те ще се опитат да намерят друг партньор. Не се страхуват да правят любов на обществени места. Страстта към забавленията и приключенията надделява над желанието за спокойствие и уединение. Но прашните ъгли не са за гордите Лъвове.

Дева

Педантичност и подреденост

Девите не се страхуват да кажат на партньорите си какво искат в любовта. Много е хубаво да ви кажат, че сте добри в леглото, но те няма да се поколебаят да ви споделят къде и какво сте сгрешили. Като истински педанти и хора на реда, не е изключено да направят график и да го закачат на стената на спалнята. Не са никак деликатни. Ако забележите признаци на охлаждане у тях, не забравяйте да попитате какво не е наред. Девите по правило черпят знанията си от литературата за секса, тъй като по начало обичат да се учат от книгите. А наученото смело прилагат на практика. Отнасяйте се добре с тях и те ще се отнасят още по-добре с вас. А всяка вечер ще се превърне в истински празник!

Везни

Прегръдки и масажи

Везните се нуждаят от пълното внимание на партньора си в сексуален смисъл. Знаят как да дават и получават любов, но в сърцата им постоянно се измъчват от съмнения относно собствената им сексуална привлекателност. За тях е жизненоважно да флиртуват, те просто не могат да спрат. Това е техният начин на живот. Обичат отпускащите масажи, прегръдките и целувките и дългата любовна игра. С чувствените Везни не бива веднага да хващате бика за рогата. Те искат техните партньори винаги да изглеждат страхотно. Със сигурност ще трябва да премахнете космите по краката и бикини линията, да се погрижите за косата и ноктите си. Не се изненадвайте, ако ви предложат секс по средата на деня.

Скорпион

Всичко забранено

За Скорпионите няма забрани в секса. Твърде самоуверени, те могат буквално да убият нещастния си партньор с невероятни изисквания и необуздано въображение. Възприемат всяка нова връзка като приключение. Те дори са способни да променят радикално начина си на живот, ако новият им партньор го иска. Красивото лице и хармоничното тяло са много важни, но физическата привлекателност е само отправна точка. Сексът без истинска любов е немислим. Масаж, приглушени свещи, шампанско – това са необходимите аксесоари за страхотен секс с този зодиакален знак. Страстната среща на уединен плаж е невероятно преживяване и повишава страстта им, защото всичко забранено ги възбужда.

Стрелец

Пламенна любов

Спалнята не е най-любимото място за Стрелците. Те лесно се възбуждат и са непредсказуеми. Една нощ под звездите им изглежда много по-привлекателна от копринените чаршафи. Имат забележителна енергия и когато кажат, че искат да останат с вас цяла нощ, те имат предвид цяла нощ. Обръщат внимание на физическата привлекателност, но повече държат на интелигентността. Страстни любовници, те искат да притежават партньора си напълно. Отнасяйте се към тях с топлина и те ще ви възнаградят щедро. Не използвайте секса като оръжие. Стрелците не харесват това и могат да опаковат нещата си и да си тръгнат. Предпочитат пламенна, страстна любов пред стабилни, дълготрайни връзки.

Козирог

Разнообразие и усет

Козирозите обичат да се отдават на любовта бавно, с усет, чувство и подредба. Любовта е сериозна работа. Съвършенството няма ограничение и те усъвършенстват любовните си техники с часове, опитвайки се да постигнат идеала. Не следват утъпкания път. На първата среща може да си помислите, че изобщо не се интересуват от секс. Това е грешно. А в спалнята Козирозите са много по-добри, отколкото си мислите. За тях нищо не е забранено. Ако трябва, те спокойно ще спят с шефа си, въпреки че не са напълно убедени, дали „няма да има нищо лично“ в това. Подсъзнателно Козирозите са привлечени от разнообразието. Те не са измамници по природа и ако изневеряват, го правят от любопитство.

Водолей

Нестандартни удоволствия

Водолеите предпочитат тъмнокосите партньори. Те обичат тези, около които има аура на мистерия, а блондинките им изглеждат твърде обикновени. Не харесват, когато всяка мисъл на партньора им може да се прочете от лицето му. Харесва им когато вашите тайни им се разкриват бавно и постепенно. Затъмнена стая и маска са твърде много, но да ги плените на маскен бал е лесно като беленето на круши. В сексуален план те винаги се стремят към разнообразие и нестандартни приключения. Искат партньорите им да се чувстват свободни да им разкажат своите мечти и желания. Бъдете отворени. Половината от страстните обещания на Водолеите остават само на думи – но помислете за другата половина!

Риби

Искреност и флиртове

Трябва да спечелите сърцето на Рибите много внимателно, за да не избягат. Те не обичат чисто сексуални отношения, а се нуждаят от нещо повече. Рибите се стремят да впечатляват хората, падат си по флиртовете и правят комплименти, а след това да се отпуснат и гледат какво ще излезе от всичко това. Преди да преминат към сексуални отношения, Рибите трябва да изпитат искрена любов. Въпреки че обичат драматичните обрати, най-важното за тях е чувството и искреността. Просто трябва да ги убедите, че чувствата ви са истински и това е достатъчно. Когато светлините са изгасени, свещите са запалени и вратата е заключена, студената риба изчезва и се появява страстно животно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп