Секс сцени се очакват в сериала „Властелинът на пръстените“

Толкин не е написал нищо подобно, но Amazon вече нае координатор на интимните кадри

Въпреки, че трилогията “Властелинът на пръстените” от Питър Джаксън се оказа много емоционална и на места дори страстна, като цяло режисьорът не се фокусира върху интимните взаимоотношения на персонажите и върху “пиперливите” кадри. Но предстоящият сериал на Amazon по книгата на Толкин, може би ще даде различна гледна точка по въпроса.

Разбира се, феновете се питат от самото начало дали създателите на “Властелинът на пръстените” ще се ръководят от “Игра на тронове”, която остава най-добрата от всички адаптации на книги до момента, въпреки някои недостатъци. В култовия сериал на HBO секс сцените и голотата бяха нещо обичайно, но феновете на сагата на Толкин вярват, че няма нужда да се добавят такива към екранизацията на неговата творба.

Въпреки това, преди дни сайта TheOneRing.net съобщи, че в мрежата започват да се появяват кастинг съобщения, в които се посочва, че актьорите трябва да са спокойни по отношение на голотата. Наскоро Amazon вече нае координатор на интимни сцени за проекта UAP, от което става ясно, че в шоуто може да се появят сериозни сексуални нюанси. Миналата година стана известно, че UAP е работното заглавие на “Властелинът на пръстените” и изглежда, че са планирани сериозни допълнения в оригиналния сюжет, тъй като Толкин не описва никакви интимни сцени в книгите си.

Разбира се, става дума само за слухове, но ако те се потвърдят, зрителите може да получат нещо напълно необичайно. “Властелинът на пръстените” е планиран да излезе на Amazon през следващата година.

Коментари

Задължително поле