Селена Гомес залюби баскетболиста Джими Бътлър

Двамата били засечени да обядват заедно

След дълъг период на самота, 28-годишната Селена Гомес изглежда готова да се впусне в ново романтично приключение. Според слуховете, разпространени през акаунта в Instagram Deuxmoi, певицата започнала да ухажва 31-годишния американски баскетболист Джими Бътлър, който играе за отбора на НБА "Маями Хийт".

Интернет потребител твърди, че видял как служители на френското бистро "Lucien" подготвяли маса за Селена и определен член на баскетболния отбор. По-късно друг потребител поясни, че Гомес наистина е обядвала с Бътлър тъкмо в този ден.

Между другото, наскоро в едно от интервютата си Селена Гомес заяви, че е сама. Певицата поясни, че се чувства комфортно в този статус и не прави нищо, за да си намери конкретно гадже. По-рано звездата каза още, че поради карантина станало още по-трудно човек да  си организира личния живот: "Трудно е да подредите личния си живот под карантина! Да не прозвучи така, сякаш жадувам да си имам гадже. Не, изобщо не исках да кажа това", сподели Селена.

Гомес поясни, че при момчетата цени чувството за хумор и самочувствието и че не може да търпи арогантност. Както е известно, звездата въртеше любов с рапъра The Weeknd, а най-дългата й и трудна връзка беше с певеца Джъстин Бийбър.

Що се отнася до Джими Бътлър, той пък имаше връзка с актрисата Шей Мичъл, а после с модела Кейтлин Новак, с която имат едногодишна дъщеря. През септември Джими и Кейтлин изглежда бяха в добри отношения - тогава тя беше забелязана на един от мачовете на гаджето си.

По-наблюдателните забелязаха, че наскоро Новак е спряла да следва Гомес в Instagram.

Коментари

Задължително поле