Селена Гомес откровено за лупуса и проблемите с теглото

Поп звездата Селена Гомес призна, че заради заболяването й е била доста несигурна и имала проблеми с килограмите. Вследствие на лупуса и лечението с хапчета, тя рязко качвала или сваляла тегло, а мнозина й се присмивали, че е дебела. 

Говорейки пред списание Cosmopolitan за своята марка гримове, 28-годишната звезда разказа за личната си битка през годините. По думите й, след като разбрала, че ще носи диагнозата до края на живота си, тя трябвало да промени начина си на мислене по отношение на нейния имидж. 

Подуване на ставите, мускулни болки, температура, косопад, обриви по лицето и тежка умора. Това са само част от страничните ефекти на автомоимунното заболяване на Гомес, които тя свикнала постепенно. За да се избави от тях, тя трябвало да приема медикаменти, които от своя страна причиняват наддаване на килограми - нещо, заради което певицата бе разкритикувана в социалните мрежи.

Селена Гомес бе диагностицирана с лупус в края на 2013 г. Тогава тя трябваше да слезе за малко от светлината на прожекторите. Няколко години по-късно тя претърпя бъбречна операция, като донор й стана нейната най-добра приятелка.

Коментари

Задължително поле