Селена Гомес показа гърди

Певицата и актриса Селена Гомес провокира вниманието на фенове и хейтъри с последната си публикация в социалните мрежи. Външният вид на най-следваната личност в инстаграм стана повод за слухове, че 26-годишната звезда е наляла силикон в гърдите си, както и че е увеличила хирургически размера на устните си.

Според феновете на Гомес любимката им от малка може да се похвали с голям бюст и твърденията за пластични операции са безпочвени. Критиците на изпълнителката от друга страна са категорични, че има значителна промяна в размера на гърдите, която не могла да се случи по естествен път.

Междувременно стана ясно, че световноизвестната Селена е била на тайно посещение в циганско гето в България преди дни. Причината за визитата на певицата у нас е съвместната й работа с международната организация А21, която се бори с трафика на хора и съвременното робство.

Статията е редактирана на: September 10, 2018, 2:51 pm

Вижте коментарите (1)

  • Селена показала гърди..... Какво е показала? Горната част на гърдите й може да се показват и от едно обикновенно деколте. Не ги е показала целите. Има -показва,чест й прави,че радва мъжете. Те нямат и не показват. Показването е женска работа.

Този уебсайт използва "бисквитки"