Селин Дион: Животът ми започна на 50

Певицата Селин Дион се снима за корицата на Elle и сподели, че след като навършила 50 години, усетила прилив на увереност и самочувствие, както никога до сега.

"Животът ми започна, когато станах на 50. Чувствам се красива и уверена. Поласкана съм, че ме определят като модна икона, но аз не се приемам за такава. За мен модата е изкуство, начин да изразиш себе си. Когато обличам нови и интересни дрехи, се опитвам да вляза в роля и да се забавлявам. Човек не трябва да се приема твърде сериозно, а да живее ден за ден, да изразява емоциите си и да търси красотата във всичко!", признава Селин, която преди месец навърпи 51.

Изпълнителката на "My Heart Will Go On" допълни още, че се чувства като малко дете - уверена е в себе си до толкова, че да не се интересува и впечатлява от злобни коментари или нападки, и искрено да се радва на положителната енергия, която й изпращат нейните последователи.

"Откривам себе си всеки ден отново, и отново. Изпълнена съм с енергия и съм влюбена в живота! На 51 смело мога да кажа, че се чувствам по-жива от всякога!", добавя тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица