Селфи вкара шофьор в ареста

Шофьор спря, за да си направи селфи с телефон пред катастрофа, пътни полицаи го забелязали и стопирали след минути и установили, че сеирджията е прекалено приян. Комичната случка, която завършила с арест, се разиграла след 16,40 часа в неделя насред шуменското село Илия Р.Блъсково.

Там на кръстовище станало ПТП-то между "Тойота" и БМВ, и единия от шофьорите бил ранен. Докато отработвали произшествието, пътните полицаи забелязали мъжа, който слязъл от товарен автомобил и започнал да снима колите и сам себе си на фона на смачканите возила. Помолен бил да напусне мястото. Тръгнал си, но тогава униформените забелязали, че се качил да управлява товарен автомобил "Мерцедес Спринтер" и решили да проверят колко е изряден.

Спрели го за проверка след няколко метра и накарали А.С./ 39г./ да надуе дрегера. Уредът се заковал на 2,58 промила. Мъжът е от село Дибич, отказал да даде кръвна проба за анализ и униформените го отвели в ареста. За пияното шофиране срещу любопитния А.С., който сам се наврял в ръцете на полицаите, е образувано досъдебно производство.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право