Семейство Бекъм вече са милиардери

Дейвид и Виктория Бекъм направиха първия си милиард заедно, като приходите са дошли основно от страна на бившия футболист.

Докато Дейвид е допринесъл за заветния милиард чрез своите компании („Footwork Productions“, „Beckham Brand Holdings“ и „DB Ventures Ltd“, които преди Коледа заедно му донесоха над 18 милиона паунда), натрупаните средства от вече залязлата му футболна кариера, както и от редица кампании с Adidas, Pepsi, Samsung, H&M и още други, то по-голямата част от заслугата на Виктория идва също от миналото й, когато тя бе част от групата Spice Girls.

Предполага се, че в банковата си сметка съпругата на Дейвид има около 10 милиона паунда, а след завръщането на групата, в което тя няма да се включи, Виктория ще получи още пари. Въпреки спекулациите за фалит на модната й къща, този бизнес също допринася за натрупването на първия милиард на семейството й.

Нека не забравяме и имотите, които двойката притежава - имението в Западен Лондон, на стойност 35 милиона паунда и това в Котсуолдс за скромните 6 милиона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица