Катастрофа отне живота на едно семейство в Благоевград, обезопасяват опасното кръстовище

Катастрофа отне живота на едно семейство в Благоевград. Фамилия Кацарски загина в учебна кола, управлявана от Иван Терзиев-Терцата. Васил и Стефка Кацарски са се возели в дясната част на автомобила, където е бил и удара при катастрофата на кръстовището в кв. "Струмско".

Произшествието става на 10 юни около 18:00 часа на ул "Яне Сандански", 65 годишният автоинструктор "Терцата", който управлява „Пежо“, преминава през кръстовище на което няма предимство. Автомобилът е ударен отдясно от "Фолксваген" с 20-годишен шофьор. Вследствие на удара загиват в разстояние на няколко часа пътуващото в "Пежо"-то семейство Кацарски.

Първоначална погрешна информация сочеше, че Кацарски е управлявал колата, но впоследствие се оказа, че шофьорът е негов приятел.

След тази катастрофа в Благоевград бе подет дебат за опасното кръстовище. В момента се умува как то да бъде обезопасено, от общината са категорични, че там ще бъде направено кръгово кръстовище или ще се поставят светофари. Очаква се мнението на експертите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България