Серия „QUEEN ROSE“ на REFAN - за красива кожа през лятото

Лятото е сезонът, който ни зарежда с енергия и слънце. Плаж, море, загар…Слънчевите лъчи ни дават обаче не само прекрасен шоколадов тен. Под въздействието им кожата губи част от влагата си, зачервява се и намалява нейната еластичност. Необходима е специална грижа, която да регенерира кожата.

Серия QUEEN ROSE на REFAN осигурява ефикасна грижа за възпалената и дехидратирана кожа след плаж. Високото съдържание на натурални розови продукти -розова вода, розово масло и конкрет, действат противовъзпалително, хидратиращо и мощно регенериращо кожата. Кожата на лицето и тялото много бързо възвръщат здравия си и сияен вид.

Незаменим помощник за летните дни е Спрей за лице и тяло QUEEN ROSE. С високото си съдържание на натурална розова вода и алантоин, той успокоява зачервената кожа, хидратира и освежава в горещите дни. Екстракти от липа и сладък корен действат противовъзпалително, омекотяват и изглаждат. Може да се използва по всяко време и навсякъде. Не съдържа парфюм, оцветители и парабени. Не оставя мазни следи върху кожата.

Лосион за тяло QUEEN ROSE съчетава безценните качества на розовия конкрет и розовото масло. Успокоява зачервената след плаж кожа, възстановява влагата в нея и предпазва от преждевременно стареене. Екстрактът от сладък корен успокоява възникналите алергични реакции, регулира водо- солевата обмяна и подобрява дишането й.

Душ гел QUEEN ROSE и Шампоан за коса QUEEN ROSE са незаменими в грижата за косата и тялото след плаж. Съчетават хидратиращите и противовъзпалителни качества на розовата вода и розовия конкрет.

Не трябва да забравяме и грижата за лицето. Дневен крем QUEEN ROSE съдържа висок процент розов конкрет и розово масло, които успокояват зачервената кожа и хидратират в дълбочина. Съдържа близки до състава на кожния себум бадемово масло и масло от гроздови семки, които попиват бързо и дълбоко в кожата, като се грижат за нейната еластичност и мекота. Богатството от козметични качества се допълват от противовъзпалителните свойства на екстрактите от сладък корен и липа, създаващи цялостно усещане за комфорт. Кремът осигурява естествена защита срещу вредното действие на UV лъчите, благодарение на включения в състава витамин Е.

Нощен крем QUEEN ROSE комбинира противовъзпалителните свойства на розовото етерично масло и розовия конкрет, с незаменими за поддържане на кожата през нощта биологично активни вещества. Витамини А и Е регенерират увредените участъци и нормализират функциите на кожата. Екстракти от сладък корен, ружа и бял равнец я успокояват, хидратират и заздравяват. Бадемовото масло и маслото от гроздови семки попиват бързо и дълбоко в кожата, като я омекотяват и подхранват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини