Сестрата на Кейт Мос е еротичен модел

Блондинката демонстрира красотите си с удоволствие.

Под прожектора

Лоти не успя да се утвърди в света на модата

Двете красавици имат общ баща

Малката сестра на световноизвестния модел Кейт Мос - 25-годишната Лоти, реши да излезе от сянката на кака си и на първо място наблегна на своето преобразяване. Тя следи всички новости в козметологията и ги изпробва върху себе си, без да щади средства.

Преди няколко години Лоти беше “бяла и пухкава” безлична блондинка с меки черти, но сега с помощта на филъри, подкожни конци и ботокс тя се сдоби с остра брадичка, високи скули и забележителни вежди. Като цяло придоби вида на жена-вамп. Освен върху лицето, Лоти е поработила здраво и върху тялото си, което сега показва щедро.

Двете сестри имат общ баща, но са с близо 25 години разлика във възрастта. Лоти още от самото начало се ползва от доброто име на сестра си, което Кейт сама е изградила с много труд през 90-те години на миналия век и началото на новия, но и благодарение на природния си чар - нещо, което Лоти за съжаление не притежава. Затова, въпреки подкрепата на кака си, която я лансира на подиума, води я по партита и кастинги и ѝ помага да се появи на кориците на най-лъскавите списания, кариерата ѝ се развива в друга посока.

Лоти прави своя дебют на модния подиум през 2015 г. в шоуто Sonia Rykiel в рамките на Седмицата на модата в Париж. Тя сключва няколко изгодни договора. Година по-късно става лице на Bulgari, а след това следват кориците на Harper's Bazaar, Interview, L'Officiel, Numero и други многотиражни издания.

С нарастването на популярността на момичето расте и интересът ѝ към промяната и експериментите. Тя не крие, че е сбъднала мечтата си - легнала под ножа на хирурга, за да увеличи гърдите си. Но има и погрешни стъпки, за които си признава. “Съжалявам, че реших да си увелича устните. Всъщност не ми трябваше. Просто следвах тълпата”, казва Лоти в интервю за Daily Mail.

Красива, но лишена от харизмата на по-голямата си сестра, Лоти се повъртя в моделството и в крайна сметка избра друга професия. Блондинката се насочи към уеб камерите и сега печели от продажбата на собствената си еротичност. По-малката сестра на Кейт Мос набира популярност в OnlyFans и не се колебае да показва по-горещи снимки, които хвърлят сянка върху името на кака ѝ. В резултат на това Кейт дори отказва съвместни снимки с роднината си.

“Лоти злоупотребяваше с вещества и беше лекувана в рехабилитационна клиника”, обясняват поведението ѝ запознати. Но тя продължава работата, която си е избрала. Лоти очевидно се гордее с външния си вид и демонстрира в социалните мрежи всички свои прелести с удоволствие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица