На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Сестрата на починалия съпруг на Анита Мейзер: Това не е убийство по непредпазливост

Близките на починалия съпруг на Анита Мейзер – Николай Димов, не приемат присъдата й от 3 години затвор.

За мен това не е убийство по непредпазливост, каза в пред БТВ сестрата на Николай –  Милена Димова.

Запознах се с материалите по досъдебното производство, видях снимките на убития ми брат, прочетох съдебно-медицинската експертиза и за мен това не е убийство по непредпазливост, подчерта тя.

Милена Димова отбеляза, че присъдата ще бъде обжалвана в законоустановения срок.

Според обвинението смъртта на културиста е настъпила при предприет от него експеримент за демонстрация на сила, който трябвало да бъде заснета от Анита.

„Анита Желева твърди, че брат ми е имал сключен договор с работодатели от Панама и Колумбия, но към момента ние не сме запознати с такъв договор, в който да е изяснено какъв точно експеримент е трябвало да бъде направен и за каква сума”, посочи Милена Димова.

„Той не би се съгласил да направи такъв нетрадиционен експеримент, защото е професионален спортист, който се е явявал на състезания”, убедена е сестрата.

„Не мразя тази жена, искам справедлива присъда за убийството на брат ми. Не вярвам на тази жена, тя е човек с много лица”, категорична е Милена Димова.

По думите й Анита Никога не е споделяла къде е родена и коя е майка й.

„Сега разбрахме, че е родена в село Пет могили, по акт за раждане е Айше, след което си сменя  името на Анита Желева. После сключва брак в Америка, променя си фамилията и става Анита Мейзер. Тя постоянно играе роли и живее живот, изпълнен с много лъжи”, подчерта Милена Димова.

Според адвоката на близките Иван Томов  най-фрапиращото в казуса е, че Николай Димов има травми, които са механично причинени.

„Нашите доводи са, че са причинени чрез използване на сила и са привели Николай Димов в безпомощно състояние, след което той е бил задушен с пристягането на кабелните превръзки”, уточни защитникът.

Според  него обвинението не следва да бъде квалифицирано като убийство по непредпазливост, а би следвало да бъде по-задълбочено разследване за установяването на механичните травми.

Адвокатът е категоричен, че обясненията на Мейзер за неадекватни.

„По време на следствения експеримент обвиняемата посочва, че тя е тръгнала да заснема с нейния телефон. Оставила го и докато Николай се души със свинските опашки на врата си, е отишла в спалнята да вземе неговия телефон, след това е виждала как се души, докато включва неговия телефон, за да го заснеме, а след това се отказала и отишла да напазарува, докато Димов се е душал”, посочи Томов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. „Той не би се съгласил да направи такъв нетрадиционен експеримент, защото е професионален спортист, който се е явявал на състезания“ – бати простотията…

  2. Важно е да я оплюем, без значение как! Важно е да е циганка и да е Айше..

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.