Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 26 август 2019

Розово фламинго подлудява летище Бургас Аеропортът има надеждна звукова система

София планира 52 нови електробуса

Екстремна опасност от пожари в 11 области у нас се очаква утре

Над 1000 учители не достигат за страната Според синдикати педагозите са малко заради назначаването им на срочен договор

Катастрофа между три коли затруднява движението по магистрала „Тракия“

Гьобекли тепе и Зеугма – древният чар на Турция Югоизточната й част е все още непозната за туристите, но е истинска ориенталска приказка

Започнаха разговорите между външните министри на Франция и Иран по време на срещата на Г-7

Голям пожар гори край Охрид

Започва поредно издирване на жената птица Амелия Еърхарт - пионер в авиацията, изчезва без следа през 1937 г.

Самара Уивинг в сватбен съспенс “Докато смъртта ни раздели” е лятно жанрово забавление

Евакуираха плаж в Барселона заради бомба от Втората световна война

Деца от българската диаспора в Украйна, Сърбия и северна Македония посетиха Габрово Групата е част от втората национала кампания „Има и по-добро решение“

Иранска правителствена делегация е пристигнала в Биариц за срещата на Г-7

Мистериозният влатвин – камък с неизвестен произход

Сигнал за бомба опразни Съдебната палата в Пазарджик

Фалшив сигнал за бомба доведе до евакуация в четвъртък сутринта на всички в Съдебната палата в Пазарджик, където се помещават Районният и Окръжният съд. Малко след 9.00 часа на телефона за спешни повиквания 112 е получен анонимен сигнал за поставено взривно устройство в сградата в центъра на града.

съдебна палата в Пазарджик сигнал за бомба

Незабавно екипи на районното управление, Областната дирекция на МВР и „Съдебна охрана“ са евакуирали всички, намиращи се по това време в Съдебната палата. При извършената щателна проверка на всички вътрешни помещения бомба не е открита и след 11.00 часа дейността на съда е възобновена в нормален работен режим, съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Предприети са нужните действия по установяване самоличността на подателя на фалшивия сигнал.

От полицията в Пазарджик алармираха и за нова вълна на телефонни измами на възрастни хора в региона, като само за последното денонощие са направени над 10 опита. Нито един от пенсионерите обаче не е изпълнил нареждането на измамниците да хвърлят спестяванията си през балкона с цел мнимо полицейско разследване. Всички, получили подобно телефонно обаждане, са сигнализирали на тел 112. От полицията напомнят да не се дават пари под никакъв предлог, без значение за какъв се представя човекът отсреща.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.