На 19 юни 2019 да почерпят

Шофьор помете полицейски шеф на мотор в София

Западът превръща хората в биороботи с айфони

Емил Радев ще е евродепутат от листата на ГЕРБ

Борис Джонсън печели най-много гласове на второто гласуване на депутатите консерватори

Румънец начело на фракцията на Макрон Дачиан Чолош е компромис между Париж и Хага

Солистите Виктор и Евгения: Нашият хор помага да разберете Русия Започна турнето на Кубанския казашки ансамбъл в България

Газ битката САЩ – Русия сваля цената на горивото у нас В хъб “Балкан” се чака, освен руско и азерско гориво, и американски и египетски втечнен газ

Българите никога няма да надхвърлят 7 млн. души По най-лошия сценарий за 80 г. ще се стопим до 2 млн.

Алесандра Амброзио си почива в съседна Гърция

ЕС отложи до октомври решението за започване на преговори с Албания и Северна Македония

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 юни 2019

Купуваме 50% по-малко нови коли от гърците Германците ни изпреварват осем пъти по автомобили

Тръмп: Бих обмислил военно нападение срещу Иран, за да не се сдобие с ядрено оръжие

Образователният министър Красимир Вълчев: Още 113 училища стават иновативни 400 от 2400 школа въвеждат подобрения в преподаването

Сигнал за бомба прекъсна заседанието на ВАС за референдума на Слави

Сигнал за взривно устройство е прекъснал заседанието на Върховния административен съд по делото за референдума, иницииран от „Шоуто на Слави“. Това стана ясно от прессъобщение, разпространено от ВАС.

Делото бе образувано след жалба на Инициативния комитет, инициирал референдума. От съда съобщават още, че е постъпило и искане от Ася Петрова, заместник на Главния прокурор при Върховна административна прокуратура за поправка на протокола от проведеното открито съдебно заседание на 6 април 2017 г.

В изпълнение на задължителната процедура по чл. 151, ал. 4 от ГПК делото е насрочено в открито съдебно заседание на 11 май 2017 г. Поради постъпил сигнал за взривно устройство в сградата на Върховен административен съд, на посочената дата откритото съдебно заседание е прекъснато и сградата съответно освободена.

Следващото съдебно заседание ще бъде насрочено за възможно най-близка извънредна дата, която да осигури редовното призоваване на страните.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.