Сидеров обеща патриотите да са предвидим партньор

Снимка: Архив

В поздравлението си пред делегатите на конгреса на ГЕРБ лидерът на „Атака” Волен Сидеров обеща Обединените патриоти да са предвидим партньор. Обеща по време на председателството да докажат това. Той пожела пълен мандат на правителството на Борисов. Обяви, че няма кой да събори сегашното управление, ако то само не се събори.

“Преди шест месеца поехме отговорността да влезем във властта с ясното съзнание, че поемаме и негативи. Като по-малък партньор рискуваме политическо обезличаване и потапяне в политическия рейтинг”, допълни той и уточни, че съдбата на България им е по-важна от политическия рейтинг.

“Нито един европейски фактор не е казал негативна дума за това, че в правителството на България участват Патриотите, обяви Сидеров след множеството приветствия в началото на форума.

„Бог да ви пази, Бог да пази България”, завърши словото си Сидеров.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Той е бил пределно предвидим винаги, но за ДПС, ГЕРБ, БСП и онези на “Козяк”. Аз пък предвиждам, че е станал ясен и предвидим дори и за най-захлупените си доскорошни избиратели.

  2. Волен е болен -д-у-п-е-д-а-в-е-ц-, боклук, мръсник. Патриоти в парламента няма, има псевдо и лъже патриоти.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.