Сидеров след заседание на малката коалиция: Всичко е наред, няма напрежение

Снимка: Архив

Парламентарната група на Обединените патриоти проведе редовното си заседание. В събирането на коалицията в Министерския съвет участваха тримата и лидери – Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов.

Mалко след 13.00 ч., забързани за извънредното пленарно заседание, излязоха повечето от депутатите, които обаче отказаха коментар.

„Отиваме на работа”, лаконичен беше заместникът на Валери Симеонов - Валентин Касабов.

"Просто имахме заседание на "Обединени патриоти", решихме да е в Министерски съвет, защото обстановката е по-тържествена", обясни самият Сидеров.

На въпрос върви ли диалогът в групата, той отговори: "Да, върви". Сидеров обясни, че не изпитва съмнения за събирането на кворум за днешното парламентарно заседание. „Всичко е наред, за момента няма предпоставки за напрежение. Имахме заседание на парламентарната група и затова решихме да е тук“, изтъкна той.

Тримата лидери на малката коалиция не се появявиха пред медиите, които ги чакаха пред входа на Министерския съвет. По неофициална информация сбирката се е осъществила по инициатива на лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика