Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Чехия строи АЕЦ дори напук на ЕС Премиерът Бабиш не вижда друго решение

Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Лаура Кьовеши е окончателно утвърдена за главен прокурор на ЕС

Силният Георги аут от „Игри на волята” Победен от инженера Атанас от племето на Траките

Атанас от Траките (в зеленото) спечели оспорвана битка за оставане в шоуто.

Ямболията загуби дуела за оставане, където беше изпратен от отбора си след шокиращи номинации

Запали знамето на Прабългари

Силният Георги от племето на Прабългари отпадна от приключенското риалити “Игри на волята” по Нова ТВ. Елиминацията на ямболията беше шокираща за зрителите и участниците в шоуто, тъй като той беше определян за един от фаворитите да стигне до финал. Добрата физическа подготовка на Георги обаче не беше достатъчна да надвие неговия противник – Атанас от отбора на умните Траки, който се смяташе от неговите съотборници за слаб играч.

Битката в петък между двамата застрашени от отпадане се състоеше от няколко сложни елемента. Те трябваше да разгадаят езика на символите. Първо Георги и Атанас трябваше да разбият шифър с числа. Прескачаха стена, отидоха до сергия, където има характерни за Странджа продукти. Броят на продуктите бе свързан с комбинацията на шифъра. Правилната комбинация отключва сандък.

В сандъка имаше ключ, който отваря карта. Картата бе комбинация от символи, които двамата мъже трябваше да свържат с въже. Комбинацията на въжетата ги води до заровени в пясъка кесии, които са общо 4 на брой.

В торбичките се намираха частите на тръба, която трябваше да съединят. На нея трябваше да сложат топка, с която да преминат през дървена скара. Топката трябваше да сложат на ръка, която се намира на 5 метра височина.

“Сдържах си виковете, защото щях да викам за Наско”, сподели Роберта от племето на Прабългари. Репликата є е провокирана от поведението на Георги през цялата седмица. Още в териториалната битка в понеделник той демонстрира несдържаност и си позволи многократно да повиши тон на съотборниците си, с особено лошо отношение към Роберта.

“Абе какво стана, вчера бях най-слабия играч, според измислените номинации. Тоя Георги всеки път като хване Добата си го бие на почивки. Аз го елиминирах без никакъв проблем”, разказа Наско след неочакваната си победа над Георги.

“Не ме е яд, по-добрият победи. Прабългарите ще си сърбат попарата”, пък каза победеният Прабългарин.

Траките пък побързаха да поздравят Атанас за победата, въпреки че самите го изпратиха на Арената да се бори за оставането си. “Много се радвам, че Наско остана, ние отново сме 7, за мен това беше много важно. Наско заслужи абсолютно своето място”, сподели Радостина от племето на Траките.

Георги запали знамето на племето си преди да отпадне от “Игри на волята”.

През седмицата зрителите станаха свидетели на растящото разделение между представителите на отбора. От единия лагер са фитнес инструкторът Александър, акробатът Добрин, мендижърът в телекомуникационна компания Радостина и оперната певица Анна-Мария. Лагерът на “шегаджийте” пък се представлява от близначките дизайнери Елена и Стефания, които са неразделни в шоуто, както и завърналият се от победата Атанас.

Племето на Прабългарите също беше изключително разединено през седмицата. Това се прояви и по време на елиминационната битка, в която единствено Стоян съжаляваше за отпадането на Георги. “Със загубата на Георги, аз загубих приятел. Много ме е яд. Юлиян е в основата на всичко”, сподели Стоян.

А до номинацията на отпадналия Прабългарин се стигна след шокиращ вот на Юлиян, с когото доскоро бяха близки приятели. Венцислава номинира Георги, който в последно време не владееше нервите си. Роберта също даде своя глас за Георги, защото не проявява търпимост. “За съжаление някои хора нямат поглед на играта. Много пъти сме печелили заради Венцислава. Съгласен съм с Роберта и ще номинирам Георги”, пък каза Юлиян, който накрая реши съдбата на съотборника си.

Георги ескалира толкова много в часовете след номинацията си, че се стигна до там да запали знамето на племето си. Единствен на негова страна беше Стоян, който ще попадне “на мушката” на Юлиян, според който той е тип мамино синче и получава всичко на готово.

 

В битките за елиминация

Красивите Славяни остават непобедени

Отборът на красивите Славяни за втора поредна седмица спечелиха отборната номинационна битка и си спестиха племенен съвет. По този начин те останаха единственото племе в състезанието, в което всичките 8 членове продължават напред.

Въпреки че са на безлюдния плаж, в който нямат почти никаква храна, Славяните демонстрираха все по-добра форма на игрите през седмицата. Като изключим загубата им на териториалната битка в понеделник, те бяха победители във всички други надпревари през седмицата – капитанската битка и двете номинационни игри.

Особена заслуга за запазването на отбора на Слявяните цял има самотната майка Амелия-Мира, която беше изпращана два пъти на дуел за оставане и в двата пъти отстрани своите съперници.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.