Симеонов към Каракачанов: Разграничавам се от теб!

Националният изпълнителен комитет на НФСБ се разграничава от изявленията на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, направени зад сградата на НС на 16.12.2016 г. около 16.00 ч., както и от интервюто му по радио Дарик на 17.12.2016 г., написаха от партията в съобщение, подписано от лидера й Валери Симеонов.

Не се посочва точно кои изказвания се визират. Каракачанов обяви пред "Дарик", че в рамките на настоящия парламент няма да бъде излъчено ново правителство. "Според мен няма да има правителство, след като е явно, че настоящият премиер в оставка Бойко Борисов няма да е министър-председател на едно ново правителство", каза лидерът на ВМРО.

Според съобщението на НФСБ в изказванията на Каракачанов се изнася несъгласувана с ръководството но ПГ на Коалиция „Патриотичен Фронт“ информация за водените на 16.12.2016 г. конфиденциални преговори между ПФ, Атака, Герб и РБ.

"Това е пореден опит на търсене на евтин медиен ефект, който подхранва партийния егоизъм, но руши коалиционните отношения! Същото се отнася и за позициите на ВМРО през последните дни, свързани с горивните картели и "Лукойл", които НФСБ не споделя и не приема!", пише още в съобщението

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика