Симеон Щерев: Чувствам се добре, имах леко висока температура

Кадър от Нова тв

Синът му, който също е заразен с коронавирус, тренирал до последно

„Искам да обясня, че ситуацията не е толкова страшна, колкото изглежда. Чувствам се добре и имах леко висока температура. През зимата изкарах грип, който почувствах доста по-тежко от този вирус. Най-важно е да се реагира навреме и да потърсите лекарска помощ." Това заяви прд Нова тв легендата на българската борба - Симеон Щерев.

Той коментира и състоянието на сина си – Николай. „Той потърси лекарска помощ едва когато вече не можеше да диша. Тренираше до последно и смяташе, че това е една обикновена настинка”, каза Щерев. Специалистът е на мнение, че синът му е направил грешка, че е продължил да тренира активно, когато е почувствал първите симптоми на заболяването.

Треньорът на Русия изрази мнение, че Николай се намира в ръцете на големи професионалисти. Той изказа искрени благодарности към всички лекари, намиращи се на първа линия в борбата със заразата. „Поклон пред всички лекари”, каза Щерев.

По думите на треньора, съпругата му също е имало много леки симптоми и се чувства добре. „Не усещам нищо притеснително. Чувствам се абсолютно здрав. Бил съм на много места и не знам, как може да съм се заразил”, завърши Щерев.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена