„Сините“ играчи хвалят Славиша Стоянович

И докато в повечето случай треньорите хвалят играчите си, то в „Левски“ вече е обратното. Футболистите на „сините“ засипаха със суперлативи новия наставник Славиша Стоянович. Именно на него отдават заслугата за втората поредна победа. „Левски“ я постигна срещу „Дунав“ в Русе с 2:1 след обрат.

"Той е много страстен треньор, който се опитва да ни помага да се развиваме", каза Жерсон Кабрал, вкарал гол и асистирал за победния срещу "Дунав".

"Разликата между Стоянович и Делио Роси е, че новият треньор говори добър английски - добави Холмар Ейолфсон. - Сега се разбираме много по-лесно."

Ивайло Найденов, юноша на "Левски", също сподели своите впечатления от словенеца.

"Разликата между него и Роси е, че сега станахме един отбор - каза младокът. - Той сплотява много колектива и е винаги до нас."

Самият Стоянович поздрави играчите си за показаният характер. Словенецът не пожела да коментира дискусионната дузпа, която получи "Дунав". С нея тимът от Русе поведе в резултата, но "Левски" все пак победи.

„Нямам търпение контузените ни играчи да се върнат и да имаме много по-голяма конкуренция в предни позиции - каза Стоянович. - Показахме много концентрация и точно това ни помогна да победим."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят