Синовете на Майкъл Джексън не обичат публичността

Трите пораснали деца на Майкъл Джексън: Принс, Парис и Бланкет.

15 години без Краля на попа

Като малки баща им ги принуждава да носят маски

Единствено сестра им Парис е в шоубизнеса

Преди 15 години, на 25 юни 2009-а, си отиде кралят на поп музиката Майкъл Джексън. От тримата му наследници само дъщерята Парис тръгна по стъпките на баща си в шоубизнеса, а синовете му предпочитат да не привличат излишно внимание.

Тримата не се бяха появявали заедно от деца, но го направиха в края на март в Лондон, където беше премиерата на новия мюзикъл за Майкъл Джексън “MJ: The Musical”, включващ 25 от най-известните му хитове. Парис, Принс Майкъл Джуниър и Бланкет (Биги) бяха сред първите зрители и, естествено, привлякоха цялото внимание на публиката, която отдавна не беше чувала нищо за тях. Как живеят днес децата на Майкъл Джексън?

Принс е първородният

Първата съпруга на певеца - Лиза-Мари Пресли, е дъщеря на легендарния Елвис Пресли. Съюзът между двете звездни фамилии не продължава дълго - разпада се след година и половина. От този брак не се раждат деца. През 1996-а Майкъл се жени повторно - за Деби Роу, бивша медицинска сестра на неговия дерматолог. Три месеца по-късно на двойката се ражда син. Тъй като Майкъл Джексън е против светът да обсъжда децата му, той винаги се опитва да държи наследниците си далеч от шума на шоубизнеса. Често, когато пътува, принуждава синовете и дъщеря си да носят маски, за да не могат папараците да ги снимат. Именно затова мнозина смятат, че Принс е избрал за себе си непублична професия. В университета той получава диплома по бизнес мениджмънт и изкарва прехраната си с режисиране и продуциране на музикални видеоклипове.

Принс Джексън посвещава по-голямата част от времето си на благотворителна дейност. Участва в кампании за подпомагане на деца, пострадали от насилие, грижи се за бездомни и афроамериканци. 27-годишният младеж нарича карането на велосипед свое хоби и признава, че само когато лети по пътя с висока скорост, се чувства свободен.

Парис носи психологическа травма

Само дъщерята Парис върви по стъпките на прочутия си баща.

Единствената дъщеря на Майкъл Джексън, Парис, е родена през 1998 г. Нейни кръстници са Маколи Кълкин и Елизабет Тейлър. Тя израства с братята си в ранчото Neverland Valley и е много привързана към баща си. Родителите ѝ се развеждат, когато тя е едва на 2 години. Майкъл Джексън получава пълно попечителство над децата. Според непотвърдена информация в замяна на съгласието ѝ да не оспорва това решение Роу получава 8 милиона долара и къща в Бевърли Хилс.

Говори се, че когато баща ѝ умира, Парис се опитва да се самоубие. Емоционалното състояние на момичето е силно подкопано: тя е взета от баба си Катрин Джексън, която намира добър психолог за нея. По-късно в интервю за Rolling Stone момичето признава, че когато е била на 14 години, много по-възрастен мъж се е опитал да я изнасили, което също ѝ причинява сериозна психологическа травма.

Останала без баща си, Парис се опитва да възстанови връзката с майка си, но комуникацията само я разочарова. Няколко години по-късно, след като научава, че Деби страда от нелечима болест, Парис ѝ дава втори шанс.

Следвайки примера на баща си, девойката решава да свърже кариерата си с киното. През 2011 г. започва снимките на филма “Лондонският мост и трите ключа”, а година по-късно е призната за най-красивата тийнейджърка в света от списание People. Сега работи като модел, появява се в музикални клипове, записва песни и редовно се разхожда по червения килим. От всички деца на Майкъл Джексън тя най-много обича публичността.

Биги е от сурогатна майка

През 2002 г., веднага след раждането на третия си син (от сурогатна майка, чието име все още не е известно), Майкъл Джексън предизвиква силен скандал. Певецът излиза с бебето на балкона на хотелска стая в Берлин, намираща се на 4-тия етаж, и, пренасяйки детето над парапета, започва да го размахва пред феновете, като за малко не го изпуска. Майкъл вероятно очаква да чуе възторжени възгласи от феновете, но предизвиква само ужас, защото маневрата му изглежда много опасна. Обвиняват го дори в насилие над деца и той е принуден да се извинява.

Заради необмислената му постъпка обвиняват Краля на попа в насилие над деца.

Пълното име на Биги е Бланкет (от английски - “одеяло”), но младият мъж предпочита съкратената версия. Биги е най-малко публичният от наследниците на Майкъл Джексън. Той също е отгледан от баба си Катрин, но на 18 години заявява, че иска свобода и започва да живее отделно. Избягва вниманието по всякакъв начин и се появява само на благотворителни събития. Той учи в колеж и мечтае да свърже живота си с науката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица