Синът на Валери Симеонов преодолял наркозависимост

Синът на Валери Симеонов – Даниел, е имал проблем със зависимост към наркотици.  В предаването на Мартин Карбовски по БТВ той разказа за борбата си с наркотиците и че е щял да умре отсвръхдоза.

Започнал да посяга към наркотиците още като ученик. приемал е различни неща - от амфетамин до кокаин, но без хероин.

"Бях на 19 години, студент в Софийския университет. Моят човек нямаше дрога. Започнах да търся от човек на човек. Дадоха ми бял прах, който не беше чист амфетамин. Още на първата лента усетих, че не знам къде се намирам. Тогава не ми пукаше особено какво ще ми се случи. Издрусах 2 грама и имах усещането, че умрях от инфаркт. Прибрах се вкъщи и пуших няколко джойнта, за да се успокоя. Пуслът ми се качи до 250 удара в минута, ръцете ми посиняха. Лежах и виждах как завивката се повдига над гърдите ми заради пулса. После започнах да не си усещам тялото, виждах замъглено. Приятели извикаха линейка, която дойде след 30 минути. Щом дойде, лекарката каза – това момче ще направи инфаркт”, разказва Даниел.

В болницата успяват да го спасят, а когато излиза, решава, че ще спре. „Не съжалявам за нищо, което съм направил. Ако не бяха тези 2 грама и почти умирането ми, нямаше да спра да взимам наркотици. Познавам много хора, които са употребявали дрога с инфаркти и инсулти", каза той.

Даниел сподели, че баща му му е помагал финансово и че не му е казал за интервюто: "Ще се срамува от мен. Партията, която води, има други ценности. Той е консервативен и е против дрогата".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България