Синът на Ланс Армстронг арестуван за сексуално посегателство

Синът на легендата в колоезденето Ланс Армстронг Люк е бил арестуван в САЩ за предполагаемо сексуално нападение над 16-годишно момиче.

Ищцата обвинява Люк Армстронг, че я е насилил сексуално след парти в Остин през 2018 г., Според Nexstar Media синът на Армстронг бил на 18 години по онова време, а момичето, което е завело делото с две години по-младо.

“Това, което се е случило преди три години в гимназията, не е било престъпление и не е било сексуално посегателство“, заяви адвокатът на Армстронг Ранди Левит. “Двамата са имали връзка, която е продължила и след това, преди двамата да поемат по различни пътища. Тези обвинения не трябваше да бъдат повдигани, със сигурност не и след три години”, добави той.

Предполагаемата жертва е дала показания пред полицията през 2020 година, като обяснила, че е помолила Армстронг да я вземе от купона, на който употребила алкохол. Тя също така заявила, че е била подложена на сексуално насилие от негова страна и се е събудила на диван в къщата на Люк. Твърди се, че Люк е признал в разговор с момичето през декември, че е правил секс с нея в къщата на баща си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт