„Сити“ спечели 100 минутен мач

"Манчестър Сити" спечели 100 минутен мач. "Гражданите" стигнаха до драматичен успех над "Борнемут" с 2:1. Победният гол падна в 97-ата минута, въпреки че продължението на мача бе само 5 минути. Рахим Стърлинг обаче се оказа съобразителен в наказателното поле и вкара след рикошет за 2:1. Голмайсторът бе изгонен след попадението си, защото се хвърли в агитката на своите. Те пък предизвикаха безредици. Част от феновете нахлуха на терена и двубоят продължи още няколко минути.

Преди това Чарли Даниълс матира с фамозен гол защитата на "Сити", която в пари струва 130 млн. евро.

Габриел Жезус изравни преди почивката. Попадението може да означава, че Серхио Агуеро, резерва в този мач, едва ли ще си върне скоро титулярното място. В 11 мача като титуляр за "Сити", Жезус има 8 гола и 4 асистенции.

В другите мачове от Висшата лига завърналият се в елита „Нюкасъл“ записа първа победа. Играчите на Рафаел Бенитес победиха закъсалия го „Уест Хям“ с 3:0.

В серията от загуби се намира и „Кристъл Палас“. „Орлите“ паднаха у дома от "Суонзи" с 0:2. Воденият от Франк де Бур е без точка и отбелязан гол от началото на сезона.

Срещите между "Хъдърсфийлд" - "Саутхямптън" и "Уотфорд" - "Брайтън" завършиха 0:0.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят