Скалата обмисля да се кандидатира за президент на САЩ на следващите избори

Скалата

Дуейн Джонсън – Скалата призна, че се чувства поласкан от подкрепата, която е получил, след като е заявил желанието си да се кандидатира за президент на Щатите на следващите избори.

Преди седмица пред списание GQ 45-годишният филмов актьор и професионален кечист изтъкна, че обмисля „все повече и повече“ идеята за политическа кариера и вярва, че притежава необходимите качества да управлява Америка като неин президент.

„Мощната вълна на подкрепа, откакто това се случи е невероятна. Трябва да си призная – чувствам се изключително поласкан. През изминалата седмица дори се появи национално допитване, което обедини заедно републиканците и демократите в мнението им, че ако днес имаше избори – то аз щях да спечеля вместо Доналд Тръмп. Смаян съм“, сподели звездата в ток шоуто на Джими Фелън в петък вечер.

И Джонсън смята, че знае защо хората искат толкова много да го видят в сферата на политиката.

„Мисля, че много хора искат да видят различен вид управление. Извинявам се, не различно, а по-добро. Повече сигурност и спокойствие и по-малко шум. Освен това през годините се превърнах в човек, в който много хора виждат себе си. Ставам сутрин ужасно рано, отивам на работа, прекарвам време с тайфата, грижа се за семейството си“, сподели той.

„Честно казано чувствам, че ако аз бях президент, сигурността щеше да бъде важна. Лидерството щеше да бъде важно, поемането на отговорност за всеки един. И ако някой не споделя моето мнение няма да се опитам да го заглуша. Напротив, ще искам да го изслушам“, допълни още Джонсън.

И амбициите му за президентска позиция въобще не изглеждат нереалистични. Още с излизането на новината, че той крои подобни планове западните медии веднага подчертаха, че Скалата наистина има реален шанс за победа. Особено предвид факта, че настоящият държавен глава на Щатите е бивша реалити звезда, а екшън актьорът Арнолд Шварценегер бе губернатор на Калифорния в продължение на два мандата.

Освен това въпреки многогодишното си присъствие под светлината на прожекторите, Джонсън почти никога не е бил замесван в големи скандали и винаги е бил третират с уважение от колегите си – било то в киното или кеч средите.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. И АМЕРИКАНСКИТЕ ГОВЕДА ПРОПАДАТ. НЕ САМО НИЕ

  2. Нищо ново под небето ни.Психиатрите са забегнали в чужбина.Няма кой да обгрижва психарите.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.