Скандал с нов треньор на ЦСКА

Със скандал започна първия си работен ден треньорският щаб на ЦСКА за 2017 година. Новоназначеният асистент Стефан Генов не е прекратил отношенията си с "Пирин", където беше старши през есента. От благоевградския клуб твърдят, че е имало обаждания от ЦСКА за Генов, но без конкретика. Сега "Пирин" ще иска обезщетение за прекратения по вина на треньора договор. Изпълнителният директор на "орлите" Венко Попов дори обяви, че очаква Генов да се яви във вторник на тренировка.

"На ЦСКА и Гриша Ганчев не се отказва - рече Генов, който вече дойде като помощник на Христо Стоичков, но не стигна до официален мач. - Първият ми опит на "Армията" не бе сполучлив, но се надявам сега всичко да е наред. Видно е, че ЦСКА върви по правилен път. "

Новините в първия ден на "червените" продължиха с треньорски въпроси. Бившият национал Светослав Тодоров поема дублиращия отбор на ЦСКА във втора професионална лига. Той дойде на "Армията" заедно с важните хора в оперативното ръководство - Данаил Ганчев и Стойчо Стоилов.

"Даваме си сметка, че разликата с "Лудогорец" не е малка, но ЦСКА никога не може да се примири - обяви спортният директор Пламен Марков. - "Лудогорец" е силен, но не е единственият ни съперник. Правим всичко, да подобрим играта си и да постигнем целите си."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ