Скарлет Йохансон загърбва моногамията

Според Йохансон има огромна разлика да живееш с някого, с когото имате брак, и преди сватбата.

Актрисата има два предишни брака

Холивудската звезда Скарлет Йохансон заяви в свое интервю, че не вярва в обвързването само с един човек и не е естествено за хората да бъдат моногамни.

„Мисълта за брак ми се струва много романтична. Прекрасна идея, която може да бъде нещо забележително, но не мисля, че е естествено човек да бъде моногамен. Отнасям се към този ритуал с уважение, но смятам, че той противоречи на човешкия инстинкт“, сподели хитовата актриса.

Красавицата не доуточни дали именно това е причина за раздялата със съпруга й, френския журналист Ромен Дориак, от когото има дете.

Тя допълва, че има огромна разлика да живееш с някого, с когото имате брак, и преди сватбата. „Всеки, който ви каже, че няма разлика между двете неща, ви лъже. Имам приятели, които бяха заедно над десет години и изведнъж решиха да се оженят. След това ги попитах дали се чувстват по-различно и те бяха категорични, че има огромна разлика. Винаги има. Това е една красива отговорност, но е отговорност“, споделя Йохансон.

Холивудската актриса има два брака зад гърба си. Първо тя бе омъжена за актьора Райън Рейнолдс в продължение на три години. След това последва 2-годишна връзка с бащата на дъщеря й, малката Роуз.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица