Скарлет Йохансон твърди, че папараци я преследват като принцеса Даяна

Русокосата актриса Скарлет Йохансон призна пред Daily Mail, че група папараци са застрашили живота на пешеходци и шофьори в опита си да снимат актрисата и оприличи случая на този, в който загина принцеса Даяна, преследвана от журналисти.

"Папараците са готови на изключително опасни действия и преследвания, само за да снимат някоя знаменитост", коментира актрисата по повод "засадата", която й организирали папараци, след участието й в предаването на Джими Кемъл. След излизането й от сградата, фотографите започнали да я следят и на един от светофарите преминали на червно, само за да я догонят, като по този начин застрашили околните водачи и пешеходци.

"Дори след смъртта на принцеса Даяна, законите няма да се променят и да ни защитят от агресивните папараци", допълни Йохансон.

Нека припомним, че Даяна загина трагично заедно със своя приятел в автомобил Мерцедес, в опита си да избягат от преследващите ги фотографи.

"Докато папараците не бъдат признати от закона за криминални преследвачи, всичко е една игра, в която рано или късно някой ще бъде наранен или убит, подобно на принцеса Даяна", завърши изявлението си Скарлет.

Малко по-късно стана ясно, че актрисата е посетила полицейска станция, но не е повдигнала обвинения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица