Скилър и Бъни от „Оратница“ преподават ритъм

Скилър

Световният шампион по бийтбокс Александър Деянов-Скилър ще предаде тънкостите в занаята в първата по рода си „Фабрика за ритъм“ на 1-ви и 2-ри март в клуб „Hunt“ в подлеза на НДК. Той ще учи всички желаещи как се прави ритъм с уста, както и ще издаде някои от тънкостите как се става световен шампион в бийтбокса, както той покори световния връх два пъти.

„Ако „Дум Така Дум Та“ нищо не ви говори, то след двудневната ритъм фабрика, ще добиете представа”, уверява музикантът от нашумялата група „Оратница“ Петър Йорданов-Бъни, който заедно с колегите си Пиеро Епифания от Перу и Саад Аладин от Ирак ще покажат различни ритми от цял свят през втория ден на фестивала.

Всеки ще може да се включи и да свири на инструментите, или просто да слуша. По време на уроците ще бъдат разгледани и танцувалните форми на ритъма, като присъстващите ще имат възможност да се докоснат на живо до бразилското бойно изкуство, скрито в танца – Капоейра, ирландските танци и естественo нашите български народни хора. След двучасовите уъркшопи всички ще имат възможност да тестват какво са научили на живо, докато слушат концертите на „Ехоо балкан самба“ и „Acoustic Soul“, както и DJ world music dance и live percussion.

Ето и програмата на уъркшопите:

1 MART

20:00

*Skiller – beatbox
workshop

*Buny – tarambuka
workshop

*Dance Pavlin –
dance workshop

22:00

Concert Echoo band
– Echoo Balkan Samba live

23:00

DJ – Dharba –
World Music + live percussion

2 MART

20:00

*Piero Epifania
(PERU) – percussion afro peruvian workshop

*Buny – tarambuka
workshop

*Saad Aladin
(IRAQ) – doumebek/dabuka

*Borislav Da Fita,
Strashimir Zagueirao – traditional capoeira music/dance workshop

22:00

Concert Acoustic
Soul live

23:00

DJ ALTAiS World
Music + live percussion

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.