Ски зона Банско пусна писти заради студентите

В Банско заработиха няколко писти заради студентския празник, условията за ски в зоната на Банско вече са отлични и перфектни.

Дневната карта за младите е 35 лв.

Ски зона “Банско” спази традицията и отвори няколко писти за студентите, които празнуват студентския си празник в курорта. Официалното откриване на зимния сезон е следващата събота, 14 декември, но концесионерът на ски центъра направи всичко възможно, за да гарантира още една екстра за младите хора.

Цената на дневната картата за младите е 35 лв., а следващата седмица ще станат известни цените на картите за старта на новия сезон.

Община Банско усилено се подготвя за предизвикателствата на зимата и за гостоприемно посрещане на туристи и състезатели.

За официалното откриване от Австрия пристига легендата Марио Мат. Той е олимпийски и трикратен световен шампион. Заедно с него ще кара и 5-кратният носител на Световната купа - Марк Жирардели.

Един късметлия участвал в играта “Търсачи на съкровица” на 14-и декември на “Бъндеришка поляна” пък ще си тръгне по традиция с чисто ново Ауди.

В Банско избраха да празнуват около 10 хиляди студенти, които си взеха масово двудневни и тридневни пакети.

Коментари

Задължително поле