Скоро след развода - Адел щастлива с ново гадже

Поп звездата Адел отдавна е известна с любовните си неуспехи, благодарение на които обаче се родиха най-прочувствените йв2 хитови балади. Съвсем доскоро още се обсъждаше разводът на певицата със Саймън Конеки, но за изнанада на мнозина вече се съобщава, че Адел има връзка с приятел от детството и дори планира да му роди деца.

Според информация на The Mirror изпълнителката още от миналата година има отношения с тайнствен мъж, с когото се познават от деца. 

Непредвидена среша я събира с него миналата година. Това се случва, когато покрай разхлабените противоепидемични мерки Адел се връща от провинцията в Лондон. След задушевна среща с общи приятели двамата осъзнават, че помежду им прехвърчат искрите на любовта.

Запознат споделил за чувствата на певицата пред списание Closer: „Адел е на седмото небе от радост и макар да се опитва да запази личността му в тайна, тя не крие, че отново е влюбена. Имайки предвид, че те вече имаха основата на отдавнашно приятелство, нещата помежду им се развиха бързо и двамата сега са много щастливи. Те също така не изключват възможността в бъдеще да създадат потомство. Адел никога не е крила, че иска още деца".

Вестта идва скоро след като Адел финализира развода си със Саймън Конеки. Това се случи близо две години след като двойката оповести раздялата си през 2019 г. От брака си с Конеки певицата има 8-годишен син, Анджело.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица