Скорпионът разкрива неочаквани заложби

През 2017 година Слънцето е в знака от 23 октомври – 08.28 ч. до 22 ноември – 05.06 ч.

Неподвижен знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е осмото.

Във втората половина на 2017 година не бива да допускате крайности в поведението си само защото имате енергия в излишък, за да си спестите опасността да бъдете обградени само с врагове. Притежавате заложби, които неочаквано ще разкриете, но дали ще се възползвате от тях, зависи само от вас. Инатите се и се бунтувате, а годината изисква от вас такт, умереност и да овладявате емоциите си, които може да се окажат препъникамък пред вашите планове и да ви провалят. Съсипваща вашето здраве преумора е причина да сте нервни и да търсите виновници, на които да излеете гнева си.

Допуснете ли професионален провал, ще страдат психиката и здравето ви. Възможно е заради срещи с хора от по-далечното ви минало и дори от детските ви години, към които не изпитвате добри чувства, да избликнат комплексите ви от детството. Съветвам ви да ги притъпите, ако все още ги носите в себе си и ви повлияват, за да не провалите цялата година и създадете трудни за разрешаване лични и делови проблеми. Общувате с привидна лекота, но и с емоция.

Съобразите ли се с предупрежденията, годината ви позволява да постигнете върхове в своето развитие. Забравете желанието за мъст. Не допускайте отдалечаването на важни за вас хора, защото ще ви бъде невъзможно бързо да оправите съсипаните отношения, за което сте си виновни сами. Силните ви месеци са до края на година са ноември и декември. Не ги пропилявайте, а с усилна, но и рутината работа се радвайте на успеха, водещ ви към Новата 2018 година – подвластна на Луната.

Работа

Ще бъдете ценени заради умението бързо да се справяте със спешните задачи.

Няма да ви липсват моменти на отпускане, когато ще изпитвате желание да изоставите служебните си задължения, но ще успявате бързо да се справите с изоставането.

С колегите си не влизайте в спор заради нерешени проблеми, които не се отнасят пряко до вас, защото ще съсипете отношенията с намесата си. През януари, юни и октомври не провеждайте деловите разговори, отнасящи се до нови начинания и проекти, и не подписвайте договори. Ако може изобщо да не водите преговори, ще е най-добре. Успешен за вашата професионална кариера е декември, въпреки че Меркурий е ретрограден, но ако се съобразите с неговите изисквания, ще избегнете предизвикани от вас провали и парични загуби.

Здраве

До края на годината ви съветвам да внимавате и да не допускате преумора, да не се вживявате в несъществуващи болести, защото ще ги привлечете сами. Не се вглеждайте в околните, за да откриете коя от техните болежки липсва при вас. Избягвайте алкохола, под чието влияние може да си спечелите някоя болест на половите органи, особено в дните, когато Луната е във вашия знак - 20-22 октомври; 16-18 ноември; 13-16 декември.

Любов, семейство, деца

В края на годината се предпазвайте от проблеми в брака заради слуховете, достигнали до брачната ви половинка, която няма да ви прости залитането от правия път, дори и сега да не сте виновни. При обтегнати отношения и най-безобидната клюка ще е повод за раздяла. Да не говорим, че ще се окажете под натиска на вашите роднини.

И да мъстите, нищо няма да постигнете. Внимавайте да не нараните крехката психика на вашите деца. Несемейните да бъдат внимателни, ако са решили да търсят брачен партньор. Запознанствата през януари, юни и октомври ще ви донесат проблеми и страдания. Подходящите месеци за сключване на брак са ноември и декември.

Октомври

В края на месеца ще видите и първите резултати от започнатите положителни обрати, ако не допуснете грешката да се вслушвате в съвети, които ви вредят или са дадени от некомпетентни хора, само за да ви попречат във вашето напрегнато ежедневие. Избягвайте заредени с емоционалност срещи и запознанства.

Не се впускайте в авантюристични и интимни приключения заради желанието да се докажете пред някого.

Ноември

Ноември изисква от вас да претърпите промени не само в професионалния и личния живот, но и в самите себе си. Орисани сте да завършите годината на Слънцето, озарени от Светлината на новото знание, прогледнали за красивите мигове, които умишлено отказвате да видите, но те са оставили ярка следа в дните ви. Заредени сте с амбицията да се усъвършенствате, но мечтаете да вземете от живота най-доброто не само през месеца, а и през следващата година. Начинанията през месеца са на заден план.

Работата ви спори, ако не надавате ухо на всички страни, за да не пропуснете нещо от разговорите, част от които не ви засягат. Както винаги и през този месец сте подвластни не само на острия си ум, но и на острия си език. Въпреки че сте активни на работното място и ще се справите със семейни задължения, които бяхте позанемарили, често имате потребност да се усамотите и да размишлявате за ставащото и за изминалите месеци от годината. Не изключвам възможността да изневерите и да се разделите с половинката си. Несемейните имат шанс да срещнат любовта на живота си и дори светкавично да създадат семейство.

Декември

През последния месец на годината се чувствате особено, защото Меркурий е ретрограден в периода 3-23 декември и ви поставя прът в колелата на колата, която трябва да ви отведе до нови върхове и постижения. Обичате да се изразявате прямо, но ако решите да поднасяте неприятна информация, рискувате точно преди новогодишните празници да си спечелите врагове. Не сте склонни да си губите времето в празни приказки, особено с хора, които отказват да ви изслушат и не ви разбират. Може да се наложи да ги изтърпите, ако информацията, която ще чуете от тях в яда им, ви носи бъдеща полза. Интелектуалните ви стремежи няма да са напразни в последния месец от годината и ще ви помогнат да намерите нови възможности за професионална изява. Имате благословията на Съдбата да успявате, но не и да се захващате с непознати занимания, в които ще се провалите и провалът ви ще носи негативи и през следващата година, ако не спазите изискванията на Меркурий. Бъдете мили с близките си и подгответе изненада за настъпващите коледни и новогодишни празници, за да посрещнете доволни от постигнатото Новата 2018 – годината на Луната.

В заключение ще открехна лекичко завесата закриваща все още пътя към вашата 2018 година.

През 2018 година, вие, родените в Скорпион сте орисани на трудности и неочаквани неблагоприятни моменти през първата половина на година. Съобразете се с изискванията на годината на Луната, бъдете предани, стабилни и честни в отношенията си с хората, за да получите същото в замяна. При неразбирателство и неочаквани удари се вгледайте в себе си и открийте причината, с която сте ги предизвикали. Липсата на желание за личностна промяна е достатъчна причина да прогоните успеха в професионално отношения и разбирателството в личния живот. Преценявайте безпристрастно силите си и планирайте годината си така, че да не се натоварвате и да не навредите на здравето си. Лечението може да отнеме години.

От огромно значение за успехите, които не са химерични и в един момент ще ви споходят, са умереност в думите и отказът от критика, защото все вие знаете. Ако обиждате околните, на кого ще разчитате. Мнението си успявате да наложите с лекота, но само ако сте сред хора, които изповядват вашата житейска философия и не ви противоречат. Склонни сте да рискувате в начинания без да имате представа какви са подводните камъни и загубите за вас при провал. Каквото и да правите е добре да имате до себе си верен приятел и съветник, който да разбира от финанси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп