Скромните милиардерски съпруги

На най-богатите мъже на планетата са пристанали на пръв поглед непретенциозни жени

Нямат нищо общо с представата за света на известните

Далеч и от погледите, и с тлъста банкова сметка, която няма изгледи да изтънее. Такъв живот са избрали няколко дами, които определено не влизат в стандарта за показност и известност.

Те имат огромно предимство – пристанали са на най-богатите мъже на планетата. Някои от историите им са романтични, други са непознати, а трети – просто обикновени.

Най-често хората смятат, че съпругите на всички милиардери са жени, приличащи на модели, които по цял ден обикалят козметичните салони и магазините, а вечер скачат от парти на парти.

Няколко жени от години са до своите ужасно богати половинки, но са останали все така скромни и нормални дами, които нямат нищо общо с изкуствено насадените ни представи за света на богатите и известните.

Или поне така твърдят започнати с техния живот, за който се понякога се знае твърде малко. Така че изводите могат да бъдат различни, ако се съди по това какво можеш да направиш, ако имаш излишни няколко милиарда.

Мечтите за охолен живот понякога се сбъдват, сочат историите на следващите дами. Те стоят до мъжете си от години. Много от тях едва ли са подозирали какво ще им поднесе съдбата и как това ще ги превърне в милионерски съпруги.

 

Истории на съдбовните срещи

Чан избира Зукърбърг

26-10Марк Зукърбърг и Присила Чан - Състоянието на основателят на фейсбук е около 50 милиарда долара. Той се запознава със съпругата си в университета и Присила е била до него през всичките години, докато той е градял успеха си. Двамата се ожениха през 2012 година на скромна церемония в дома им. Доста скромни са и откъм изяви извън социалната мрежа, твърдят запознати.

Семейство Кох за 40 милиарда

26-11Дейвид и Джулия Кох - Дейвид Кох е начело на корпорация, която се занимава с продажби, инвестиции, химически продукти и производство на пластмаса. Състоянието му възлиза на 40 милиарда долата. Той се е оженил за съпругата си преди 20 години и имат три деца. Джулия рядко се показва в публичното пространство, предпочита да прекарва времето си със семейството и в работа по благотворителни каузи.

Непознатите Пърсън

26-13Стефан и Каролин Пърсън - Стефан Пърсън е директор на модния гигант H&M и има 20 милиарда в сметката си. Съпругата му Каролин не е типичната богаташка жена. Дори и самият Стефан се опитва да избягва публичното внимание. Знае се, че двойката има три деца и водят обикновен живот далеч от суетата. Могат да си го позволят предвид състоянието си.

Бъфет избира сервитьорка

26-14Уорън Бъфет и Астрид Менкс са сред най-богатите двойки в света. Уорън Бъфет е един от най-известните инвеститори. Състоянието му възлиза на 70 милиарда долара. Той среща Астрид пред 1970-та година, по това време тя е работела като сервитьорка. Възрастовата разлика помежду им е 16 години, но двамата доказват, че за любовта няма граници и може би цена.

Да се омъжиш за Dior

26-15Бернар Арно и Елен Мерси - Собственикът на Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot, и Krug има 30 милиарда в банковата си сметка. Той се влюбва в жена си покрай любовта си към музиката. Тя е професионална пианистка. Двамата се женят през 1991 и имат 5 деца.

 

Зад компютъра

Бил, Мелинда, Лари и Лусинда

Милиарди долари са завоювали естествено Бил Гейтс, но и Лари Пейдж. Гейтс е сред най-богатите хора в света със състояние от 80 милиарда долара. Той среща бъдещата си съпруга Мелинда през 1980-та година на конференция, организирана от Microsoft (тя е била служител на компанията). Двамата се женят през 1994 и имат три деца.

Набързо се жени и един от основателите на Google. Лари Пейдж взима за жена Лусинда Саутуорт. Той е един от основателите на глобалната търсачка и притежава 30 милиарда долара. Знае се малко за личния му живот, но е известно, че съпругата му е 7 години по-млада от него и двамата са сключили брак само няколко седмици, след като са започнали да се срещат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица