Слави Трифонов прави телевизия и партия

Телевизионният водещ Слави Трифонов разкри, че след 15 септември ще прави собствен телевизионен продукт на име "Седем-осми", както и политическа партия, която ще се казва "Няма такава държава".

Проектите ще бъдат под мотото "Силата е в истината".

Днес беше излъчено последното издание на "Шоуто на Слави" по БТВ.

„…Ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември. Къде и как, ще разберете, уважаеми зрители, сами, вярвам в това. Засега уточняваме всички технически параметри, затова мога да ви кажа само как ще се казва този проект – ще се казва „Седем-осми“ и ще стартира след 15 септември. Неговият девиз ще бъде „Силата е в истината“. Но това не е достатъчно. Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3,5 млн. българи, а политическата класа се подигра с нас. (…)

Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам по средата на пътя, затова ще създадем политически проект, който ще се казва „Няма такава държава“, чрез който по законен начин всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон.“ – каза в последното предаване Слави Трифонов.

Коментари

Задължително поле