Слави Трифонов: Референдумът продължава, защото няма такава държава, но има такъв народ

Започва да търси "талантливи, квалифицирани и морални българи" за политици и държавници

Отворено писмо на Слави Трифонов разпространи екипът на "Шоуто на Слави". Трифонов обявява, че започва от днес да търси "талантливи, квалифицирани и морални българи", които да заменят настоящата "некомпетентната и арогантна" политическа класа.

Пълният текст на писмото:

Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.

Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.

Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.

Защото няма такава държава, но има такъв народ.

Слави Трифонов

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика