Д-р Красимира Иванова: Хепатит C уби баща ми, зарази се след кръвопреливане Системата за проверяване на кръвта да гарантира 100% нейната безопасност, призова сестрата на премиера Бойко Борисов

Проф. Божидар Димитров: Комунизмът у нас беше държавен капитализъм

Патриарх Неофит за македонската църква: Имаме консенсус по главните въпроси на бъдещото

Премиерът Борисов ще се срещне с чешкия си колега Андрей Бабиш

Дамаск осъди турската операция в град Африн

Цецка Цачева: Няма да се въвежда трети пол и да се признават еднополови бракове

Катастрофа затапи пътя за „Капитан Андреево“ край Харманли

Министър Ангелкова: Всички 5-звездни хотели са резервирани на 90% за летния сезон

Щурмови хеликоптер „Апачи“ се разби в САЩ Двамата пилоти са загинали

Турция праща и сухопътни сили в операцията в Северна Сирия

Пост на турски език се появи в профила на президента във фейсбук

„Ауди“ изтегля 127 000 нови автомобила заради проблеми с емисиите

Лео Кадели: Приятели, помагайте

„Епъл“ може да спре iPhone X още през лятото Потребителите в Китай не го харесват

Ликвидирани са нападателите на хотела в Кабул Акцията продължи 12 часа

Славка Чакърова, кмет на Чепеларе: Давам безрезервната си подкрепа на кандидатите на РБ Трайчо Трайков и Съби Събев – те са и ще бъдат винаги част от моето политическо семейство

Искам да се обърна като политик към всички чепеларци, които ме подкрепихте преди една година и които и сега подкрепяте нашите усилия като реформатори да развиваме общината ни: излезте и гласувайте, бъдете активни, подкрепете кандидатите на Реформаторския блок за президент и вицепрезидент – Трайчо Трайков и генерал Съби Събев!

Това е публикувала на фейсбук-страницата си Славка Чакърова, кмет на Чепеларе днес. Публикацията (https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%A7%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0-164923403849386/) е отговор на неверните внушения, направени публично вчера, че посрещайки като кмет кандидата на ГЕРБ Цачева, Славка Чакърова била изразила политическа подкрепа за нейната кандидатура.

Чакърова опровергава това и пише в поста си, че като кмет на Общината е поздравила с добре дошла Цачева в качеството й на председател на Народното събрание и кандидат за президент, както изисква протоколът, но заявява категоричната си подкрепа за кандидатите на Реформаторския блок.

В своето обръщение към нея, изразих, като жена към жена, одобрението си, че се е осмелила да мери достойно сили на политическото поприще заедно с мъжете като кандидат за президент на Републиката в тези сложни времена. И й пожелах достойно представяне в това състезание, пише Славка Чакърова за посещението на Цачева, но подчертава, че заявява, че нейната „безрезервна подкрепа винаги е била, е и ще бъде за кандидатпрезидентската двойка на Реформаторския блок – Трайчо Трайков и ген. Съби Събев“.

Те са достойните хора, силните политици, които бяха тук, сред нас и ни показаха, че имат силата да бъдат свободни, и на които аз лично ще дам своето доверие като част от моето политическо семейство – семейството на Реформаторския блок, което ежедневно работи за просперитета на гражданите на Чепеларе, казва още кметът на общината Чакърова и публиква на профила си снимки от посещението на 20 октомври в Чепеларе на кандидатите на РБ Трайков и Събев.

%d1%87%d0%b5%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d1%80%d0%b5-%d1%80%d0%b1

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.