След успеха на кикбоксьора в Токио: Кметът на Бургас предлага награда за шампиона Копривленски

Кметът Димитър Николов поздрави лично състезателят по кикбокс Стоян Копривленски за успеха в Токио и световната титла в един от най-силните турнири в глобален план - К1 WORLD MAX 2024 70KG.
„Поздравления за големия успех, който постигна, а също за труда и усилията. Твоят успех носи гордост и радост за нашия град“, сподели кметът Димитър Николов и допълни, че ще предложи на общинския съвет отпускане на парична награда за спечелената световна титла и престижа, който тя носи на града.
„Винаги съм бил много подготвен за мачовете си, но не ми достигаше тези 5 % късмет. Този път обаче показах за какво се подготвях досега“, заяви по време на разговора новият световен шампион по кикбокс Стоян Копривленски.
Състезателят разказа още, че до края на август ще си почине от приключилия преди няколко дни турнир, а в края на септември или на октомври се очертава да бъде следващата му среща. Стоян Копривленски загатна също така, че се водят преговори за нова среща в края на тази или началото на следващата година между него и тайландеца Буакау Банчамек.
На срещата присъстваха още зам.-кметът по туризъм и спорт Манол Тодоров и Веселина Деведжиева – началник отдел „Спорт“, които също поздравиха шампиона за големия успех.
 
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони