На 84 площадки в София учат децата на безопасност на движението Фандъкова: Повдигнахме над 330 и осветихме 200 пешеходни пътеки

Столичният кмет Йорданка Фандъкова: Загубите в системата са над 60% До 2025 г. са осигурени 800 млн. лв. за водния сектор в най-големия град

Отказахме офертата за изтребители Ф-18 Остават Ф-16, “Грипен” и “Еврофайтър”

Патриотите си тръгнаха от МС, без да обявят решение Очаква се утре сутрин Валери Симеонов да направи изявление

До 5000 лв. за далечни роднини

Меган Маркъл – бременна и сияйна на благотворително събитие

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 21 ноември 2018

Груевски във фейсбук: Продължавам борбата за македонската кауза

Белият дом загуби битка със Си Ен Ен Върна акредитация на журналист

Лекарският съюз иска отпадането на вторичния профилактичен преглед Пациентите масово не се явяват на него и парите оставали неусвоени

Председателят на ВКС е нарушил установения ред на държавното управление

Замесиха „Берое“ в уреден мач

Над 460 км второ и третокласни пътища ще бъдат обновени с пари от ОПРР

Унгария даде убежище на Груевски

Иван Цветков стана скаут в „Лудогорец“

Служебното правителство ще разгледа промяна в бюджета на ДОО

Снимка: Уикипедия

Служебното правителство ще разгледа Проект на постановление за одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2017 г. Това предвижда седмата точка от дневния ред на програмата на кабинета за днешното редовно правителствено заседание. Вносител на предложението е служебният министър на финансите Кирил Ананиев.

Освен това, министрите от кабинета ще разгледат и Проект на постановление за изменение и допълнение на правилника за устройството и дейността на Министерството на вътрешните работи (МВР), чийто вносител е министърът на вътрешните работи Пламен Узунов.

Правителството се обсъди и Доклад за одобряване на позицията на Република България за участие в заседанието на Европейския съвет, което ще се проведе на 9 и 10 март 2017 г. в Брюксел. Негов вносител е министър-председателят Огнян Герджиков.

Министрите ще гласуват и Проект на решение за одобряване на стратегия за дейността на Българската банка за развитие. Предложението е с двама вносители – министърът на финансите Кирил Ананиев и този на икономиката Теодор Седларски.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.