ВТ-Криминалисти откриха канабис в два имота във Великотърновска област

10 години затвор за причинена тежка телесна повреда в Гърция при шофиране

Жилищната сграда в Пловдив, чийто покрив беше отнесен, остава обитаема

Борис Джонсън обеща да изведе Великобритания от ЕС на 31 октомври със или без споразумение

Коя е буквата на живота

Владимир Чуков: Арестуваните за трафик на мигранти са действали от години

Д-р Крис Проктър, главен научен директор на Бритиш Американ Табако пред „Труд“: БАТ трансформира тютюневата индустрия чрез иновации

Пожарът в ТЕЦ „Марица Изток 2“ е напълно загасен и няма замърсяване на околната среда Най-вероятно се касае за технически причини или човешка грешка

Тръмп ще се срещне с Путин на форума на Г-20 в Осака

Изтребителите нямат общо с партийните субсидии Каквито и преговори да водят екипите, ако Бойко Борисов каже, сделка ще има

Евакуираха 2500 души в малък германски град заради две неизбухнали бомби от Втората световна война

Спецпрокуратурата дава подробности за акцията срещу престъпна група за трафик на мигранти

Предупреждения за опасно време и днес, оранжев код в 4 области в страната

КЕВР обсъжда цената на природния газ

Съветът на коалицията ще заседава за партийните субсидии

Сметната палата прати на прокуратурата одита за снегопочистването в Южна България

Сметната палата изпрати на прокуратурата части от одитния доклад за одита за съответствие при управлението на предоставените средства за местни дейности за зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища в Областите: Смолян, Пазарджик, Пловдив, Бургас, Благоевград, Перник, Кърджали, Стара Загора, Хасково, Кюстендил и Сливен за периода 2013 – 2014 г.

Член 58 ал. 1 от Закона за Сметната палата регламентира, че Сметната палата изпраща одитния доклад и материалите към него на прокуратурата при наличие на данни за престъпление, посочват от одитната агенция.

От там публикуваха на интернет страницата си доклада за извършения одит без частите, които са изпратени на прокуратурата.

На основание чл. 57, ал. 1 от Закона за Сметната палата, части от доклада са изпратени на Агенцията за държавна финансова инспекция.

В частта за нарушенията в областта на обществените поръчки докладът е изпратен на изпълнителния директор на Агенцията по обществени поръчки.

Докладът е изпратен и на кметовете на общините в обхвата на одита.

През март Сметната палата изпрати на прокуратурата и части от доклада за одит на средствата за зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища в Северна България за 2013 и 2014 г.

Одитния доклад може да изтеглите от ТУК

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.