Снежана Дукова, ГЕРБ: Не вярвайте на популистки обещания - те за пореден път ще ви подлъжат и ще доведат държавата до крах

Икономическият растеж на страната е в основата на повишаването на вашите заплати. Ние искаме всички хора в България да живеят по-добре и само ГЕРБ знае как и можем да го направим. Не вярвайте на популистки обещания- те за пореден път ще ви подлъжат и ще доведат държавата до крах. Това заяви кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова по време на среща със служители на модна къща "Агресия". На срещата присъстваха още доста от кандидатите за народни на ПП ГЕРБ-София на 25 МИР - Станислав Иванов, Лъчезар Иванов, Анна Александрова, Силвия Селимова, Антон Тодоров и др.

Освен предизборната програма на партията за икономическия растеж, кандидатите за народни представители обясниха на присъстващите служители акцентите в секторите "Образование", "Здравеопазване", "Сигурност".

Десетките работещи в модната къща задаваха множество въпроси относно повишаването на минималната работна заплата, както и образованието във връзка с бъдещето на техните деца.

„Аз не се захващам с нещо, което няма да се увенчае с успех. Знам, че вие разбирате какво значи работеща нация и знаете цената на труда си. Знам обаче още и, че искате да имате сигурност, за да можете да предоставите бъдеще за своите деца и спокоен живот за семействата си. Затова реалните решения могат да дойдат само от програмата на ГЕРБ и мисля, че ние като партия сме доказали какво можем. Не се подвеждайте, бъдете реалисти и знайте, че вие сте бъдещето на тази страна и само с хора като вас, ние можем да живеем по-добре и да предлагаме по-добри условия за семействата си“, каза Антон Тодоров пред събралите се служители.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле