На 19 юли 2018 да почерпят

Тръмп каза, че никой президент на САЩ не е бил толкова твърд към Русия като него

Поругаха гроба на Стефан Стамболов Разрушен е и паметникът на Каблешкови

Берлин незаконно депортирал екстремист Върнатият на Тунис Сами А. е бил бодигард на Осама бен Ладен

Четири уволнения заради чумата разпореди Борисов (обзор) Браншът и правителството се споразумяха, карантината ще продължи шест месеца

Животновъди даряват кози от стадата си на засегнатите от чумата

20% по-малко безработни жени 14,4% разлика в заплатите на двата пола

Баварски патрули на границата с Австрия

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 юли 2018

„Боинг“ получи поръчка за два нови „Еър Форс 1“ Сделката е на стойност 3,9 млрд. долара

Плащаме в брой до 5000 лева

Криминално проявен мъж буйствал в автобус на градския транспорт и отправил заплахи към водача

12 000 деца са отпаднали от клас 2000 върнати, но отново напуснали

САЩ добиха 11 милиона барела суров петрол за един ден за първи път в историята

Унгария се изтегля от миграционен пакт на ООН Споразумението ще бъде окончателно прието през декември

Снежана Дукова, ГЕРБ: Не вярвайте на популистки обещания – те за пореден път ще ви подлъжат и ще доведат държавата до крах

Икономическият растеж на страната е в основата на повишаването на вашите заплати. Ние искаме всички хора в България да живеят по-добре и само ГЕРБ знае как и можем да го направим. Не вярвайте на популистки обещания- те за пореден път ще ви подлъжат и ще доведат държавата до крах. Това заяви кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова по време на среща със служители на модна къща „Агресия“. На срещата присъстваха още доста от кандидатите за народни на ПП ГЕРБ-София на 25 МИР – Станислав Иванов, Лъчезар Иванов, Анна Александрова, Силвия Селимова, Антон Тодоров и др.

Освен предизборната програма на партията за икономическия растеж, кандидатите за народни представители обясниха на присъстващите служители акцентите в секторите „Образование“, „Здравеопазване“, „Сигурност“.

Десетките работещи в модната къща задаваха множество въпроси относно повишаването на минималната работна заплата, както и образованието във връзка с бъдещето на техните деца.

„Аз не се захващам с нещо, което няма да се увенчае с успех. Знам, че вие разбирате какво значи работеща нация и знаете цената на труда си. Знам обаче още и, че искате да имате сигурност, за да можете да предоставите бъдеще за своите деца и спокоен живот за семействата си. Затова реалните решения могат да дойдат само от програмата на ГЕРБ и мисля, че ние като партия сме доказали какво можем. Не се подвеждайте, бъдете реалисти и знайте, че вие сте бъдещето на тази страна и само с хора като вас, ние можем да живеем по-добре и да предлагаме по-добри условия за семействата си“, каза Антон Тодоров пред събралите се служители.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.