Плеймейтката Марешка отпадна от „Игри на волята“

20 интересни факта за алкохола

Над 60 са вече жертвите при експлозията в джамия в Афганистан

Апетитът за сладко е признак за лош сън

Борис Джонсън: Ще напуснем ЕС на 31 октомври, дори ако споразумението бъде отхвърлено от депутатите

Обезвредиха съмнителен предмет на лондонска улица

Йозджан Дениз нае нова вила

Меркел: Имаме много работа до постигане на споразумение по дългосрочния бюджет на ЕС

Признаха си спонсори на Мая ДБГ си спомниха, че платили билбордовете на Манолова

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Нов случай на африканска чума при диво прасе в Ловешко

Оперираха мъжа, паднал във водопад в Беласица

Регулират цените на вносни лекарства Паралелният внос ощетява потребителите

Малина Крумова: 96% от катастрофите се дължат на грешки на водача

Нередовни пътници биха кондуктор в автобус в Пловдив

Снежана Дукова, ГЕРБ: Не вярвайте на популистки обещания – те за пореден път ще ви подлъжат и ще доведат държавата до крах

Икономическият растеж на страната е в основата на повишаването на вашите заплати. Ние искаме всички хора в България да живеят по-добре и само ГЕРБ знае как и можем да го направим. Не вярвайте на популистки обещания- те за пореден път ще ви подлъжат и ще доведат държавата до крах. Това заяви кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова по време на среща със служители на модна къща „Агресия“. На срещата присъстваха още доста от кандидатите за народни на ПП ГЕРБ-София на 25 МИР – Станислав Иванов, Лъчезар Иванов, Анна Александрова, Силвия Селимова, Антон Тодоров и др.

Освен предизборната програма на партията за икономическия растеж, кандидатите за народни представители обясниха на присъстващите служители акцентите в секторите „Образование“, „Здравеопазване“, „Сигурност“.

Десетките работещи в модната къща задаваха множество въпроси относно повишаването на минималната работна заплата, както и образованието във връзка с бъдещето на техните деца.

„Аз не се захващам с нещо, което няма да се увенчае с успех. Знам, че вие разбирате какво значи работеща нация и знаете цената на труда си. Знам обаче още и, че искате да имате сигурност, за да можете да предоставите бъдеще за своите деца и спокоен живот за семействата си. Затова реалните решения могат да дойдат само от програмата на ГЕРБ и мисля, че ние като партия сме доказали какво можем. Не се подвеждайте, бъдете реалисти и знайте, че вие сте бъдещето на тази страна и само с хора като вас, ние можем да живеем по-добре и да предлагаме по-добри условия за семействата си“, каза Антон Тодоров пред събралите се служители.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.