Собственикът на изгорелия цех за месо във Войводиново: Няма версия за пожара, ще продължим работа

Пет дни след пожара в завода за преработка на месни продукти в пловдивското село Войводиново все още не са ясни причините, довели до инцидента. В предприятието работят 200 души.

Собственикът на фирмата Петко Петков каза пред БНТ, че все още няма право да влиза във фабриката, тъй като това трябва да направи първо застрахователят, който ще оцени щетите. Фирмата има пълно застрахователно покритие.

Цехът ще продължи своята дейност, обяви Петков. Той допълни, че няма версия за пожара, а планът му за действие оттук нататък зависи от бързината на действие на застрахователя.

15% от работниците запазват напълно работата си, с останалите ще се работи с фирма за подбор на персонал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България