Содърбърг излезе от „пенсия“ с „Късметът на Логан“

Адам Дайвър и Чанинг Тейтъм са в главните роли

Култовият режисьор Стивън Содърбърг (”Секс, лъжи и видео”, “Трафик”, “Странични ефекти”) беше тръгнал да се пенсионира и каза, че е смята да се отказва от правенето на филми, но това явно е било фаза и сега той отново е на линия с нов екранен продукт, който тръгва премиерно в кината.

28-3-kum-text-2-logan

Това е “Късметът на Логан” - обирджийска комедия с Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър, Райли Кийоуи и Даниел Крейг. Ето и подробности от сюжета: “Логан са семейство работяги от хълмовете на Западна Вирджиния, известни с лошия си късмет близо 90 години. Но двамата, нямащи какво да губят, не особено умни братя Джими (Тейтъм) и Клайд Логан (Драйвър) решават да сложат край на това “проклятие” и да обърнат късмета си, като измислят схема за обир на 14 млн. долара, която смятат да осъществят по време на легендарното NASCAR състезание Coca-Cola 600 на пистата Charlotte Motor. Планът е да използват сложната система от хидравлични тръби под пистата, докато състезанието служи за прикритие.”

28-1-kum-text-2-logan

“Късметът на Логан” е по сценарий на Ребека Блънт, а в другите роли са Хилъри Суонк, Сет МакФарлан, Кейти Холмс, Катрин Уотърсън, Дуайт Йокам, Себастиан Стан, Дейвид Денман, Мейкън Блеър, Джак Куейд, Брайън Глийсън и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино