Солиден ЦСКА и за Купата

 

ЦСКА продължава да респектира с представянето си през новия сезон. „Червените“ разгромиха с 4:1 като гост „Несебър“ в среща от 1/16-финалите за Купата на България. По този начин тимът на Стамен Белчев записа осма поредна победа във всички турнири. В герой за лидера в Първа професинална лига се превърна Кевин Кубемба. Френският нападател заби хеттрик във вратата на домакините. До момента 23-годишният играч имаше само едно попадение с екипа на „армейците“, дошло при разгрома над „Витоша“ (Бистрица) с 6:1 за първенство.

Четвъртият гол бе дело на резервата Кирил Десподов, а Николай Бодуров си вкара автогол за крайното 4:1.

Като титуляр под рамката на ЦСКА се завърна Георги Китанов, пазил за последно при загубата от „Лудогорец“ с 0:1 през юли. Официален дебют за столичния гранд пък направиха Александър Барт и Раул Лое.

Със солидната победа „червените“ показаха, че са извадили поуки за представянето си в туринра преди година. Тогава воденият от Едуард Йорданеску състав отпадна в същата фаза от „Локомотив“ (София) след загуба с 1:2 на стадиона в „Надежда“.

Напред за Купата на България продължават още отборите на „Берое“, „Дунав“, „Царско село“ и „Септември“ (София). Късно снощи „Левски“ гостува на „Ботев“ (Гълъбово).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ