Солидна подкрепа за "Левски" срещу "Ружомберок"

Ръководството на "Левски" обяви, че клубът ще монтира телевизионна стена за реванша с "Ружомберок" от първия предварителен кръг в Лига Европа. По този начин "сините" ще получат солидна подкрепа за реванша със словаците. От клуба обаче предупредиха своите привърженици, че евентуални ексцесии, бомбички или забранени символи ще се отразят на столичния гранд, тъй като УЕФА наказва подобни деяния.

Съобщението:

"Уважаеми привърженици,

Поради наказание, наложено от УЕФА, предстоящата среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа с отбора на „Ружомберок“ ще се играе при затворени врата и стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъде без публика. Във връзка с това ще бъде инсталиран голям екран в зоната пред сектор „А“ (Вход 3), на който ще може да се наблюдава реванша със съперника от Словакия.

Каним всички привърженици, желащи да подкрепят любимия отбор, да се присъединят към нас.

За събитието ще има осигурени два пропускателни пункта за достъп: от парка (до параклиса) пред сектор „А“ на стадиона и през централния вход - арката към сектор „А“ от улица „Река Велека“. Подстъпите ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Във връзка с провеждането на събитието, ПФК „Левски“ апелира към всички привърженици да се въздържат от консумацията на алкохол, провокации, използване на пиротехнически средства (бомбички фойерверки и др.) или знамена с непозволени символи, тъй като съгласно указанията на УЕФА, всяко подобно действие ще се счита за извършено на стадиона и констатирането му би довело до тежки санкции за клуба, елиминация и забрана за бъдещо участие в евротурнирите.

Нека всички заедно се обединим около любимия отбор и да не помрачаваме най-светлата за нас дата, точно в навечерието й – 182 години от рождението на Апостола, като покажем, че можем да бъдем единни."

Коментари

Задължително поле