Турция удължи извънредното положение в страната с още 3 месеца

Ограничено е движението за всички превозни средства през Троянския проход

Тир се обърна на пътя Монтана-Видин

С лихвоточки да се плащат данъци Жилищно-спестовните влогове ще може да се наследяват

Двоен самоубийствен атентат в Нигерия взе най-малко 12 жертви

Президентът награди разузнавачи посмъртно Депутатът Таско Ерменков с отличие от министъра на отбраната

Пълна каша с Истанбулската конвенция Няма нужда от нов превод, документът се ратифицира на езика, на който е договорен

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 януари 2018

Искрен Веселинов: Ние от ВМРО сме категорични, че няма да подкрепим Истанбулската Конвенция, независимо колко превода и бъдат направени

Болниците искат парите си от НЗОК по съдебен път Въпреки решението на съда, здравната каса отказва да плати надлимитната дейност

Училища и градини с по-ниски сметки за парно Потребили сме по-малко топлоенергия през декември

Без субсидии за хора с увреждания, ако имат фирма Отпускат до 20 хиляди лева на кандидат за започване на собствен бизнес

Населението на Велико Търново се увеличава За кратко време жителите на старата столица са се увеличили с 1000 души

Прокуратурата образува досъдебно производство по случая с дъщерите в Свищов Анкета е показала, че са лица в риск, а нямат личен лекар

Слаба охрана улеснила атентата на летището в Сарафово Никой не е забелязал терориста, поставил бомбата в автобуса с израелски туристи

„Софийска вода” временно прекъсва водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Сергин Сердарски“ , с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– ул. „Съединение“ от ул. „Христо Ботев“ до АМ Тракия , ул. „Георги Бенковски“, ул. „Свети Спас“, ул. „Сергин Сердарски“, ул. „Роза“, ул. „Теменуга“, ул. „Рудината“, ул. „Масларица“, ул. „Могила“ от ул. „Роза“ до ул. „Георги Бенковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“, ъгъла с ул. „Сергин Сердарски“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. „Черни връх“, кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– бул. „Черни връх“, ул. „Д-р Борис Вълчев“, ул. „Ген. Иван Колев“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Проф. Георги Цолов“, бул. „Черни връх“ 105-115.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Иван Колев“.

Във връзка с пресвързване на водопровод на ул. „Богатица“, жк „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– ул. „Цветна градина“, ул. „Вежен“, бул. „Черни връх“, бул. „Арсеналски“ и ул. „Славище“, бул. „Джеймс Баучер“ от ул. „Червена стена“ до ул. „Богатица“ и ул. „Голо Бърдо“ от ул. „Кап. Тодор Ночев“ до бул. „Джеймс Баучер“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Джеймс Баучер“, ъгъла с ул. „Богатица“.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Каменица“, кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– ул. „Момина сълза“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Крайречна“, ул. „Крайречна“ №3 и №5 и ул. „Каменица“ № 32 и №34.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крайречна“, ъгъла с ул. „Каменица“.

Във връзка с диагностика на водопровод на ул. „Йордан Йосифов“, жк „Студентски град“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– ул. “Проф. Кирил Попов”, бул. “Симеоновско шосе”, ул. 21- ви век.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 21-ви век ъгъла с ул. „Йозеф Валдхард“.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Добромир Хриз“, жк „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– ул. „Момчил войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Цар Иван Асен II“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добромир Хриз“ №24.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.