Софиянец изгуби картата си „ТОТО КЛУБ“, осъмва пред пункт

В понеделник, 19-ти август, тото пункт в квартал „Младост“ отвори врати пред очите на нетърпелив клиент. П. К. прекарал 2 часа отвън, очаквайки началото на работното време. За изненада на касиерите причината не била изплащане на печалба. Оказало се, че 43-годишният тото запалянко е изгубил предишната вечер портфейла си, а в него е била картата за лоялни клиенти „ТОТО КЛУБ“. Тъй като мъжът е имал натрупани внушителен брой точки в нея, решил първо да посети пункта, за да разбере дали може да ги възстанови.

„И преди сме имали клиенти, които очакват отварянето на пункта преди работно време. Но най-нетърпеливите винаги са били за изплащане на печалби“ – коментира касиерка. „Господинът беше много притеснен дали ще може да възстанови точките си, тъй като е събрал доста, а съвсем скоро приключва втората промоционална кампанията - „Месец на играта ТОТО 2 – 5 от 35“, в която могат да бъдат спечелени 1000 лв.“ – допълни тя.

Картата „ТОТО КЛУБ“ е напълно безплатна и може да се получи във всеки един от тото пунктовете в България. Чрез нея участниците в игрите на спортния тотализатор получават още една възможност за печалба, без допълнителен залог. В текущата кампания може да бъде спечелена една от 35-те бонус печалби по 1000 лв. На всеки 3 лева залог от числовата игра „5 от 35“ участниците получават по 1 бонус точка, а всеки 5 бонус точки дават един шанс за участие в жребия за допълнителните печалби. Колкото повече участниците играят в „ТОТО 2 – 5 от 35“, толкова повече шансове за успех имат. Математиката показва, че ако бъдат попълнени 4-те полета за залог във фиша от играта „5 от 35“ и се добави единичен залог в „Тото джокер“ се получава 1 бонус точка. Ако се играе с абонамент за 5 тиража, това е един шанс за участие.

Това е втората поредна кампания от програмата за лоялни клиенти „ТОТО КЛУБ“. През изминалата участниците имаха възможност чрез жребий да спечелят ваучери за спортни стоки, всеки на стойност 1000 лв. Какви ще бъдат новите бонус печалби - от тотото все още не издават.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото