Софиянци към Топлофикация: Лъжете, нямаме парно от дни!

Въпреки твърденията на „Топлофикация София“, много столичани алармират, че все още нямат парно и топла вода. Някои от тях – още от неделя.

Тази сутрин общинското дружество обяви, че през изминалата нощ е възстановено топлоподаването към засегнатите от аварията на магистралния топлопровод на бул. Цариградско шосе“ квартали („Младост”-1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница”, „Малинова долина“), а до обяд ще бъде нормализирано отоплението във високите части на „Младост“-4 и „Студентски град“.

Съобщението се появи в страницата на Топлофикация във Фейсбук и събра десетки коментари от граждани, които го опровергават:

rtgjytrjghytjugy

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. ЧАСЪТ Е ПОЧТИ 13:00. В СТУДЕНТСКИ ГРАД, МЕЖДУ СПОРТНАТА ЗАЛА, РЕЗИДЕНЦИИТЕ И СИМЕОНОВСКО ШОСЕ НЯМА И ПОМЕН ОТ ТОПЛОПОДАВАНЕ. ТЕМПЕРАТУРАТА В ЖИЛИЩЕТО Е ТОЧНО 13 ГРАДУСА ПО ЦЕЛЗИЙ. ТАКА Е ОТ НЕДЕЛЯ – 05.02.17, 3:35 ЧАСА ПРЕЗ НОЩА. ЛЪЖИ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. СЪД ДО ДУПКА ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЩЕТИ !

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.