София Вергара - Извивките на успеха

Горещата като лава София Вергара е пищното и сочно въплъщение на идеята за латино страст. Родената в Колумбия лъвица от дълго време е сред най-успешните актриси в света, а за последната година направи 43 милиона долара, с което оглави класацията на “Форбс” за най-високоплатените дами в киното и телевизията. За този период тя е изпреварила Анджелина Джоли и Гал Гадот, които заемат второ и третото място съответно с 35 и 31 милиона долара. Колумбийската пантера е по върховете на подобни списъци още от 2012-а година и няма никакво намерение да се спира.

Вергара играе, пише, води, моделства и продуцира. Обожава да се снима с колкото се може по-малко плат по себе си, а това радва нейната армия от почитатели, сред които и над 20 милиона последователи в “Инстаграм”.

Много хора се шегуват, че тя е най-желаната експортна стока на Колубмия след (а защо не и преди) кокаина. Вергара има великолепно тяло и е глобално разпознаваема с щедрия си бюст, за който твърди, че е напълно естествен дар на латино гените. Вергара получава първа слава с участието си като водеща на две ТВ шоу програми на латино гиганта Univision в края на 90-те години на XX век. Нейната ТВ кариера отваря пътя й към северноамериканската аудитория и тя получава роля през 2003 г. във филма Chasing Papi. След това участва в редица англоезични филми - два от които на Тайлър Пери - Meet the Browns (2008) и Madea Goes to Jail (2009). Продължава кариерата си със заглавия като “Смърфовете” (2011), “Новогодишна нощ” (2011), “Весели крачета 2” (2011) и “The Three Stooges”(2012). Вергара участва в хитовия сериал на ABC - “Модерно семейство” (Modern Family). За играта си тя е номинирана за две награди “Златен глобус”, две “Еми” статуетки и три приза Screen Actors Guild Award за най-добра комедийна актриса. Тази роля, тялото и секси акцентът на Вергара я правят световен секс символ и желана актриса. За последния 11-и сезон на поредицата е получавала по 500 хиляди долара на епизод.

София твърди, че никога не е искала да става актриса: “Като малка исках да стана зъболекар. Но ето, че човек никога не знае какво ще му предложи съдбата. Изобщо не съм си планирала живота така. Но просто се случи. Все пак е вярно, че винаги дори на подсъзнателно ниво съм била привлечена от идеята да забавлявам хората, да бъда пред публика, независимо каква. Още като дете си спечелих репутацията на клоуна на класа в Католическото училище, което посещавах. Но дори за миг не съм се замисляла, че ще мога да си изкарвам прехраната от това”.

Вергара говори открито и за отличителните черти на латино жените. Според нея те по принцип се чувстват по-комфортно в телата си и по-лесно и свободно изразяват своята сексуалност.

“Не е лъжа, че ние латино жените сме свръхсексуални. Не се страхуваме да покажем повече плът, да си поиграем с въображението на мъжете, да предизвикаме и провокираме публиката. Ние сме сякаш по на “Ти” с телесното, с древната си земна и животинска природа. Специално в Латинска Америка от жените се очаква да бъдат пищни, атрактивни и сладострастни. Няма нужда да си слаб, за да си привлекателен. Извивките, плътта и мекотата на правилните места могат да превърнат женското тяло в най-желания обект на планетата. В любовта също действаме различно. Ние обичаме уверени мъже. И жени”, разказва София Вергара - най-скъпоплатената и сочна звезда на годината.

Тази жена е железен професионалист

Преди няколко години работихме с нея по полицейската комедия “Hot Pursuit” и си прекарахме страхотно. Трябва да кажа, че тази жена е железен професионалист. Изпипва всичко до най-малкия детайл. Нейният успех е вдъхновение за всички момичета и жени от всички краища на света. Тя е доказателството, че нищо не може да се изпречи на пътя на един целеустремен човек с големи идеи.

Рийз Уидърспуун, актриса и продуцент

Тя е съкровището на “Модерно семейство”

Вече я чувствам като част от моето семейство. Толкова дълго време работим заедно в сериала “Модерно семейство”. Тя е съкровището на поредицата. Толкова много смях до сълзи, общи спомени, приключения. Да правиш такъв сериал остава завинаги важна част от живота ти. Радвам се, че споделих тези години с нея и други разкошни хора от екипа. Това са 11 сезона и 250 епизода. И всички оставихме по много от себе си във всеки от тях.

Ед О'нийл, актьор

Нажежава всяка сцена до червено

София е много наш човек. От хората, с които веднага разбираш, че сте на една страница. Работил съм с нея няколко пъти и винаги се вдъхновявам. Перфектна е за всякакви жанрове - смешни, страшни, тъжни, секси.. Нажежава всяка сцена до червено. В “Модерно семейство” е просто гениална. Докато правехме с нея “Мачете убива” купонът беше постоянен. С нея винаги е забавно.

Робърт Родригез, сценарист и режисьор

Не обича пластичните операции

Вергара винаги е твърдяла, че всичко по нея е естествено и мрази всякакви интервенции. В едно интервю споделя своя ужас от еднаквите лица на жените в Лос Анджелис: “Има някаква мания всички да си приличат. Всички си правят скулите като Мадона. Кого си мислят, че заблуждават. Интервенциите не ги правят млади. В крайна сметка заприличват на изроди. Аз стоя далече от тази култура.”

Коментари

Задължително поле